Vaga: Ljubavni horoskop za 2019. godinu

0

Do početka marta izdržite tog Urana, koji se vratio u vaše polje partnerstava, a onda ga očekuje selidba u znak Bika – vaše polje promjena, kriza, tuđeg novca, strasti. Uran ovdje nema direktan uticaj na vas, ali pošto je u znaku kojim takođe vlada planeta koja je vaš vladar, Venera, te promjene, krize, prilive i strasti ćete osjećati onim tempom i na onaj način kako se Venera bude kretala kroz znakove tokom 2019. godine.

Saturn je tokom cijele 2018. godine bio smješten u vaše polje porodice, stabilnosti, roditelja, ali i presjeka i njegov uticaj vas u ovim segmentima očekuje i tokom cijele 2019. No, ono što je vama trenutno najbitnije i najvažnije jeste tranzit Jupitera kroz vaše polje kratkih putovanja, kretanja, komunikacije, novih poznanstava, kroz polje koje donosi dešavanja i koje vas ubacuje u brzinu od sto na sat.

Tokom cijele 2018. godine ste bili najviše opterećeni poslovno-finansijskim segmentom, a sada je vrijeme da malo živnete! Pa da pogledamo šta vas to očekuje, prvenstveno na ljubavnom planu.

Period januar/mart. Januar kreće žestoko! Vaša vladarka je već u prvim danima ovog mjeseca prešla u znak Strijelca i zajedno sa Jupiterom pravi divan trigonski aspekt na Marsa u polju partnerstava. I eto prve prilike za slobodne da se onako strasno i burno zaljube, da hormoni podivljaju, a leptirići u stomaku uzlepršaju.

Za to vrijeme će zauzeti, poslije izuzetno napornog perioda od par mjeseci, konačno uspjeti da udahnu vazduh, da nauče da se ponovo opušteno smiju sa voljenom osobom i, naravno, da i te kako zagriju atmosferu u spavaćoj sobi! No, sve ovo “voljenje” trajaće samo još prvih desetak dana februara, a onda sve do kraja mjeseca slijedi jedan pad i nesigurnost, možda i pritisci na partnera (ili njegovi na vas) što može dovesti i do jedne vrlo burne svađe, a kod nekih čak i do prekida odnosa.

Slobodni će u februaru nešto da se pokunje, da se zavuku u kuću, možda da malo pate ili da gledaju kako da se prošlosti vrate.

Mart – Venera je u tranzitu kroz vaše polje ljubavi i vjerovatno u drugom dijelu mjeseca imate opet jednu veliku ljubavnu priliku, ali čije će ostvarenje zavisiti samo od vas – ukoliko vi napravite odlučujući potez, sve će kockice doći na svoje mjesto. I u partnerskim odnosima mir će zavisiti od toga koliko ste vi spremni da se prilagodite, popustite i, naravno, koliko ste spremni da ne opterećujete i ne pritišćete drugu stranu…

Period april/juni. U aprilu počinju da se javljaju prve ozbiljnije sumnje kod vas, kada je partner u pitanju. Voljena osoba je previše “šarena”, nestalna, lepršava, jaka samo na riječima, a vama je toliko potrebna ljubav i pažnja i nježnost i to da vam se svaki dan pokazuje i dokazuje da ste najljepši i najbolji… Da, toliko vam je to potrebno da čak možete da se upustite i u neki flert ili avanturu preko posla, čisto da ne patite baš toliko mnogo…

slobodni će lako da “padaju” na šarm i lijepe i slatke riječi, ali iskreno rečeno, ovo vam je varijanta: mnogo fine priče, ali pravih djela nigdje… Teško da se na osobe koje u ovom periodu upoznajete možete osloniti na iole nešto ozbiljnije.

U maju imate sve vrijeme ovog svijeta za partnera, ali nikako ne uspijevate da ga nahvatate – on juri, žuri, ne staje, u svojim je nekim obavezama i vi ste mu trenutno na nekom trinaestom mjestu. Vi malo bjesnite pa ste malo tužni pa opet sve u krug… Slobodni ne znaju gdje udaraju, jer ih je strast prema nekom toliko pomela da ne znaju da li su pošli ili došli.

I u junu je zauzetima neka slična slika kao i u prethodnom mjesecu – samo vi znate kako uspijevate da održavate odnos, za koji vam se povremeno čini da se na vaše oči raspada. Slobodni opet malo razmišljaju o prošlosti, malo se zaljubljuju u osobe koje su zauzete…

Period juli/ septembar. Drage zauzete Vage, sigurno vam se neće svidjeti kada vam kažemo da ni u julu ni, takođe, u avgustu nećete baš moći da se pohvalite nekim naročitim odnosom sa voljenom osobom. Nekog pravog lijeka za ovo nema, osim strpljenja, smirenosti i naravno komunikacije o onome što vas tišti.

Nemojte čuvati stvari u sebi, sumnjati, trpiti do krajnjih granica, a onda u jednom velikom prasku sve izručiti na voljenu osobu, možda čak u bijesu i prekinuti odnos. Nije to dobro i tako se stvari ne rješavaju. Slobodne će u julu da “napadne” prošlost, ali i neke karmičko-sudbinske priče. I od jednog i od drugog treba pobjeći koliko vas noge nose. Bolje se uhvatite ruku pod ruku sa prijateljima, otputujte negdje, izlazite, nego da se uplićete u odnose od kojih će vas samo boljeti glava.

U avgustu je već drugačija situacija – to jeste najbolje vrijeme za godišnji odmor, ali i odlično vrijeme da se onako fino, ljetnje zaljubite. E sad, da li će neke od tih ljetnjih ljubavi ostati i za kasnije, to zavisi već od mnogo faktora…

I u septembru su Vage u vezama malo mračne, ali ipak koliko-toliko bolje funkcionišu sa partnerom. Doduše, sada imate opet priliku da se upetljate u nešto tajno pa vi vidite hoćete li ili nećete… Oni koji su slobodni neka sačekaju drugi dio septembra i ulazak Venere u vaš znak – vi puni samopouzdanja i šarma, udvarača koliko god želite – birajte pametno i ne hvatajte se za zauzete.

Period oktobar/decembar. U oktobru su Vage u vezama dosta stabilnije, ne gledate više toliko drastično, čak opsesivno, na neke situacije sa voljenom osobom i vidi se da se stvari između vas dvoje znatnije popravljaju. Kao da ste oboje u međuvremenu naučili da više cijenite i poštujete jedno drugo.

Slobodnima je cijeli oktobar otvoren za ljubav – ne morate vi da tražite nju, ona će tražiti vas. I novembar je kao stvoren za vas – i za slobodne i za zauzete – partner će vam na svaki način pokazivati da ste mu na prvom mjestu, a slobodni će na kraćem putovanju ili negdje u svojoj okolini pronaći ljubav koju su toliko dugo čekali.

Decembar je izuzetno povoljan za one u vezama i brakovima, jer vas čeka miran odnos sa partnerom i lijepi događaji u okviru doma i porodice. Slobodnim Vagama čak i ovaj posljednji mjesec u godini donosi nove ljubavne šanse. Ako ih do sada niste iskoristili, sada je pravi trenutak!

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info