Strijelac: Ljubavni horoskop za 2019. godinu

0

Jupiter je ušao u vaš znak u novembru 2018. godine sigurno mislite kako vas sada očekuje put posut ružama i sva blaga ovog svijeta samo za vas! A, da li je to baš tako? Realno, da ćete imati mnogo više šansi i pravih prilika ne samo u emotivnom, već u svim segmentima – to svakako stoji. Da će dašak sreće i prosperiteta biti nad vama – ma i to je tačno. Da ovo može biti jedna zaista dobra godina – svakako!

A šta je tu onda pa loše, pitate se vi. Pa, ne treba zaboraviti da će Jupiter iz vašeg znaka sve vrijeme biti u kvadratu sa Neptunom iz polja doma, porodice, stabilnosti, krajeva. Automatski znajte da postoji velika potreba da se emotivne veze i brakovi očuvaju, jer zaista hoće biti povremeno problema na ovim poljima u 2019. godini.

Saturn će vas u polju posla i finansija povremeno stezati, tražiti da se ne širite i ne rasipate mnogo, a Uran od marta u polju poslovne svakodnevnice donijeće promene i poboljšanja. No, idemo mjesec po mjesec da vidimo kako to sve izgleda.

Period januar/mart. Mora se primijetiti da su neki Strijelci već u prethodnoj godini okusili čari tajnih odnosa i oni ih prate i kroz ovu godinu. Već januar i prvi kvadrat Jupitera sa Neptunom može pokrenuti ili sumnje ili čak i otkrivanje od strane “regularnog” partnera.

No, za ovo drugo su manje šanse, pošto je konjukcija Venere i Jupitera, malog i velikog benefika, ipak u vašem znaku i sačuvaće vas od najvećih problema. Ipak, to ne znači da se ne treba čuvati i sačuvati.Ukoliko ste “dobri” i ne šarate sa strane, onda će vam januar biti izuzetno povoljan za partnerske odnose. Super energija, mnogo dobrog raspoloženja, veselih trenutaka i strasti. I za slobodne je ovo odličan mjesec – Mars u vašem polju ljubavi i Venera zajedno sa Jupiterom u vašem znaku – osvajate i osvajaju vas!

I februar slobodnima donosi jednu neočekivanu priliku, preko prijatelja ili možda preko društvenih mreža – neko će vam brzinski uletiti u život! Kod zauzetih je bolja atmosfera, više je prave komunikacije i dogovora.

U martu kod zauzetih ponovo neka pitanja dolaze na dnevni red. Treba biti iskren i otvoren u komunikaciji sa voljenom osobom. Slobodni su okruženi zanimljivim osobama i drugi dio mjeseca može vas baš zbližiti sa nekim.

Period april/juni. U aprilu stoje neke lijepe vesti i dešavanja u domu, ali i u dužim emotivnim vezama. Sada je lakše zajedničkim snagama riješiti sva pitanja. Možda će partner biti zahtjevniji nego inače, ali moći ćete vi to da riješite kako treba. I za ovaj mjesec važi – bez muljanja i sakrivanja! Slobodnima Sunce obasjava polje ljubavi – pravi trenutak da se zaljubite – pa proljeće je, odličan momenat za novu ljubav!

U maju se more obaveza natovarilo na vas, a čini vam se da partner samo vreba priliku da vas nešto podbode. U nekom sljedećem momentu strast sve u šesnaest radi između vas dvoje – potpuno lud mjesec u kojem ćete se osjećati kao da ste non stop na klackalici. Onima koji su slobodni slijede majska zaljubljivanja – vi izgleda ne možete da omašite nijedan mjesec kada je ljubav u pitanju…

U junu se u partnerskim odnosima emotivne klackalice nastavljaju, a slobodni se po prvi put suočavaju sa tim da ne mogu da osvoje nekog, koliko god se trudili.

Period juli/septembar. Dragi slobodni Strijelci, u julu zaista nije dobro započinjati nove emotivne priče, a ukoliko vam se baš u tom periodu vrati neko iz prošlosti, ne računajte da će se zadržati uz vas baš dugo. Kod zauzetih, ukoliko ne riješite neke situacije sa partnerom u prvim danima ovog mjeseca, slobodno računajte da ćete ostatak perioda imati konstantnu problematiku i prebacivanja.

U avgustu se gro planeta seli u znak Lava – vaše polje inostranstva i putovanja – pa bi bilo odlično baš u tom periodu isplanirati odmor sa voljenom osobom – time biste veliki dio problema iz prethodnog perioda ispeglali, a i ujedno se fenomenalno proveli sa partnerom. Slobodni – putujte, odmarajte, uživajte – ovo je opet vrijeme za divne ljubavi, za ljetnja zaljubljivanja i za svaku vrstu užitaka koje vam srce poželi!

U septembru zauzeti nisu u savršenom odnosu sa partnerom, ali makar funkcionišete normalno na dnevnoj bazi. To što se, s vremena na vrijeme, ne razumijete – pa na to ste već dosad trebali da naviknete, zar ne? Slobodni će se zagledati u nekog preko poslovnog segmenta, ali ovu osobu nećete baš tako lako osvojiti.

Period oktobar/decembar. Oktobar će jednim dijelom biti korektan u partnerskim odnosima, ali u drugom i sami ćete vidjeti da vaš partner prilično sumnja u vašu vjernost i iskrenost. E sad, ako nemate šta da krijete – šta vas briga. Ali, ako imate, onda se čuvajte, jer će se druga strana baš potruditi da vas “upeca”. Slobodnima lijepe prilike idu preko segmenta prijatelja i izlazaka.

Prvi dio novembra i dalje nosi problematiku u partnerskim odnosima, ali ako odigrate pametno, ovo ćete u drugom dijelu mjeseca i te kako umjeti da ispeglate. Neki od vas se baš u ovom periodu mogu odlučiti za ozbiljnije promjene, naravno pozitivne, u svojim vezama i brakovima. Za slobodne je ovo još jedan divan mjesec, u kojem zaista postoje ozbiljne šanse da pronađete nekog s kim biste i pored koga poželjeli da se smirite.

U decembru, čak i ako imate neku tajnu priču (mislimo na zauzete), uspijevaćete da je sakrijete od radoznalih očiju i da održavate kvalitetan odnos sa “regularnim” partnerom. Ukoliko ne radite ništa sa strane, ovo će biti mjesec smirenja, uživanja, topline i pažljivosti jedno prema drugom. Slobodni u ovom periodu mogu ući u emotivnu priču preko poslovnog segmenta.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info