Škorpija: Ljubavni horoskop za 2019. godinu

0

Saturn vas je tokom protekle godine učio da sve morate korak po korak, polako i strpljivo i u 2019. će nastaviti da vam daje ovakve lekcije. Ali, znate i sami – sve što se na ovakav način pokrene i izgradi, trajno je. Zato ne žalite ni vremena ni truda!

Evo i Jupitera da vam da podstrek kroz vaše polje posla i novca – da vas nagradi za sve ono što ste u protekloj godini radili i izgradili. Zato će vam džepovi u 2019. godini biti puniji nego inače. Pa zar to nije odlična nagrada za strpljenje i poštovanje Saturnovih principa?

A od marta mjeseca, u vaše polje ozbiljnih emotivnih i bračnih partnerstava, ulazi Uran. Da malo prodrma, da malo provjeri temelje postojećih veza, ali i da donese živost i dobru energiju kao i osobe koje će se, kao iz vedra neba, sručiti u vaš život. Zvuči uzbudljivo, zar ne? Pa hajde da to pregledamo po mjesecima.

Period januar/mart. Veze i brakovi su se prilično mrcvarili i bili pod jednom komplikovanom energijom u proteklim mjesecima. Zato će vam januar leći kao melem na ranu – vi ćete biti u odličnom raspoloženju, na istim talasnim dužinama sa partnerom, a od strasti će kreveti pucati i paliti se zavjese u spavaćoj sobi.

A slobodni? Pa već ovaj mjesec nosi priliku za vrlo ozbiljnu emotivnu priču, najprije preko poslovnog segmenta, u kojoj ćete se osjećati kao “svoj na svome” i koja se čak može, ako se sve kockice sklope, pretvoriti u trajnu vrijednost u vašem životu.

U februaru su zauzeti okupirani poslom i baš tada je potrebno da pronađete dovoljno vremena i za voljenu osobu kojoj će biti potrebna vaša podrška i pažnja. Ne uskraćujte joj to. Slobodni šire krug prijatelja i upoznaju nove osobe koje će ostaviti veliki utisak na njih pa čak i ako postoji razlika u godinama između vas.

U martu, evo Urana, ali i vašeg vladara Marsa, u polju partnerskih odnosa. Pravi momenat da pokažete voljenom biću koliko vam je stalo i da odgovorite na sve njegove želje. Ukoliko to ne budete radili, očekujte salve nezadovoljstva. Slobodni pokušavaju da osvoje nekog ko im nudi samo prijateljstvo…

Period april/juni. U aprilu je Venera u vašem polju ljubavi, a vaš vladar u Blizancima. U prevodu, imate dovoljno šarma,harizme i elokventnosti da osvojite osobu koju želite. Zauzeti gledaju neke svoje poslove, trče na sve strane i sve manje je vremena za voljenu osobu, kojoj je baš sada neophodno vaše prisustvo. Nemojte biti samo jaki na riječima, budite i na djelima – uvijek pronađite momenat za vas dvoje, da ne bi dolazilo do problema, nesporazuma, sumnji.

U maju, vaše drago biće se može u potpunosti okrenuti sebi i zatvoriti se za vas ukoliko ne bude dovoljno prostora za vaše zajedničke momente. Trudićete se vi da ispoštujete drugu stranu, ali nemojte da se čudite ukoliko vas voljena osoba čas bude obasipala ljubavlju, čas željom za raspravama. Slobodnima je super – vi jurite simpatije, simpatije jure vas – opšta zbrka u kojoj svi uživaju i dobro se provode.

U junu je vrijeme da se otvorite prema partneru, da pokažete više nježnosti, da više pričate o stvarima koje su bitne i za vaš odnos, ali i o pitanjima koja voljena osoba želi da pokrene. Ukoliko ovo budete izbjegavali, partner će se zatvrdoglaviti i onda ćete imati problem. Slobodni u ovom mjesecu traže način da se približe nekom ko im se jako dopada, a do čijeg srca je put prilično težak…

Period juli/septembar. Ni juli neće uspjeti da u potpunosti smiri odnos sa partnerom. Jednostavno, kao da ne pričate istim jezikom u ovom periodu. Vama je najbitnija karijera, drugoj strani emocija i stabilnost veze. Naravno, već znate šta je potrebno – kompromis, kompromis, kompromis… U julu slobodnima neko nudi emociju i pokazuje veliko interesovanje, ali vama kao da su druge stvari na pameti…

Avgust će konačno vas i partnera dovesti do stabilnosti, pogotovo ukoliko budete zajedno otišli na godišnji odmor. No i bez toga – ljubav cvjeta, kao u prvim danima veze. Za slobodne je avgust mjesec ljetnjih avantura, mnogobrojnih kontakata sa suprotnim polom, ali i upoznavanja novih osoba preko posla. Praktično, gdje god da se okrenete, naletićete na nekog ko će vam privući pažnju.

Za slobodne je septembar divan mjesec za ozbiljne početke emotivnih priča i za osobe koje ćete upoznati preko prijatelja, izlazaka, društvenosti, eventualno društvenih mreža. Zauzeti su u ovom periodu vrlo praktični – funkcionišete zajedničkim snagama i dogovarate se oko svih bitnih pitanja.

Period oktobar/decembar. U oktobru će neko pokušati da vas “uvuče” u tajnu vezu – ukoliko imate partnera razmislite da li vrijedi rizikovati. Ukoliko ste slobodni, možda je bolje da sačekate na neke bolje prilike…

Novembar će biti fenomenalan za sva pitanja pa i ona koja se vezuju za ljubav. Veze funkcionišu baš kako treba, a slobodne Škorpije žare i pale gdje god da se pojave. Isti trend će se nastaviti i tokom decembra, pogotovo što će tada i vaš vladar Mars biti u vašem znaku. U suštini, u ova dva mjeseca možete odlučiti da podignete odnos sa partnerom na viši nivo, a ukoliko ste slobodni, imaćete prave prilike za ozbiljne i dugotrajne ljubavne priče.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info