Ribe: Ljubavni horoskop za 2019. godinu

0

Saturn će i u 2019. godini tranzitirati kroz vaše polje prijatelja, društvenosti i budućnosti. Da, vaše društvo će biti malo, ali odabrano. A što se te budućnosti tiče, neke stvari će moći brzo, uz podršku Jupitera, ali neke situacije će i dalje ići korak po korak.

Uran od marta mjeseca ulazi u polje koje se vezuje za kretanje, za kratka putovanja, za nove osobe u vašem životu i sigurno je da će vam donijeti da se češće osjećate puni energije i elana, da se češće upućujete na neke bliže destinacije, ali i da vaša sakodnevnica bude ispunjena dešavanjima, pokretom, živošću.

Tranzit Jupitera (koji je i vladar vašeg znaka) kroz znak Strijelca i vaše polje statusa i karijere svakako će donijeti pojačane poslovne prilike, ali će mnogim Ribama u 2019. godini “promijeniti status” – iz slobodnog u zauzet i iz veze u braku. Ne bi bilo baš dobro da se taj status promijeni na ovaj način – iz zauzet ili u braku u slobodan – biće par momenata koji mogu donijeti i nešto tog tipa u 2019. godini i gledaćemo da ih izbjegnemo, zar ne? A po mjesecima, vaša 2019. godina izgleda evo baš ovako:

Period januar/mart. Odnos sa partnerom je u proteklim mjesecima bio pomalo čudan i skokovit, a moglo bi lako da se dogodi da se jedan dio ove energije prelije i u januar. Čas ćete se razumjeti sa partnerom, čas kao da ćete pričati različitim jezicima. No, ovo nisu strašni aspekti i uvijek će doći do stabilizacije, zato gledajte da vas te kratkotrajne i povremene distrakcije ne udaljavaju jedno od drugog. I u takvim trenucima tražite način da komunicirate što više.

Slobodnima januar donosi prilike preko poslovnog segmenta i to neke zaista fne… No, osoba koja će se motati oko vas je pomalo napadna i direktna i veliko je pitanje da li će vam taj dio njenog karaktera odgovarati. Ipak, ako vam je na pameti avantura, ovo ne bi trebalo propustiti!

U februaru, pogotovo u drugom dijelu mjeseca, vaša će se komunikacija popraviti, a i više vremena ćete uspijevati da provedete zajedno. Ribe koje su slobodne i dalje imaju prilike preko posla, ali i preko društvenih mreža.

U martu imamo prvo retrogradno kretanje Merkura koji vlada vašim partnerstvima i to u vašem znaku. Ovo je odličan trenutak da riješite nedoumice, raščistite neka pitanja koja su vas mučila, ali i da se dublje povežete sa partnerom na emotivnom nivou. Slobodnima se neko vrlo ozbiljno udvara i nema namjeru da odustane.

Period april/juni. U aprilu su i Venera i Merkur u vašem znaku, što će kod slobodnih dozvati veliki broj udvarača koji neće moći da odole vašoj ljepoti, šarmu i harizmi. U ovom mjesecu je već i te kako moguće da se i vi ozbiljno zainteresujete za nekog ko je u vašoj blizini. Što se zauzetih tiče, dokle god je komunikacija jaka i emocija vas istinski povezuje, nemate razloga za brigu. Stoji da će povremeno biti negativne energije oko vas, koja vas može uvesti u rasprave sa voljenom osobom, ali razgovarajte o svemu što vas muči i budite spremni na kompromise.

Ukoliko ovo ne uradite odmah i ne uradite kako treba, maj vam može donijeti još veću problematiku i razjedinjenje, a kod nekih čak i prekid odnosa. Shvatite da ste u periodu koji donosi krize i reagujte na vrijeme. Oni koji su slobodni uživaće u pažnji koju im poklanjaju pripadnici suprotnog pola koji ne mogu da sakriju svoju opčinjenost vama.

Pošto se u junu Mars nalazi u vašem polju ljubavi, sigurno je da vam emotivnih prilika neće nedostajati. No, opet će se pokazati da je to neko ko želi avanturu, a ne trajnost i stabilnost kojoj vi težite po pitanju emocija. U junu se u emotivnim vezama i brakovima nastavljaju emotivne i komunikacijske klackalice.

Period juli/septembar. Juli će započeti raspravama, a vjerovatno će se tako i završiti – mjesec je dosta nepovoljan za odnos sa partnerom i zaista će biti potrebno mnogo obostranog truda da ne dođe do trajnog odvajanja. Slobodnima su i Sunce i Venera u polju ljubavi, ali i pored toga što udvarača ima oko vas, ovo nije pravi momenat da se započne emotivna priča. Dosta karmičko-sudbinskih uticaja govori o tome da biste ušli u nešto što bi vam donijelo ljubav, ali i ogromnu količinu problema i težine. U ovom periodu neke Ribe će se okrenuti ka prošlosti i bivšim partnerima – u redu je podsjetiti se, ali ne očekujte ništa trajno…

Avgust je odličan za odmor od posla, ali i za lagano popravljanje odnosa sa partnerom. Još je bolje ukoliko se zajednički zaputite ka nekoj daljoj destinaciji i ostavite sve probleme za sobom. Slobodni pripadnici ovog znaka, preko poslovnog segmenta, upoznaju vrlo interesantne osobe sa kojima bi mogle da požele nešto više od kolegijalnog odnosa ili prijateljstva.

Ako je za utjehu, septembar je posljednji mjesec u ovoj godini u kojem će biti problema u odnosu sa voljenom osobom. Ovaj će period, doduše, biti polovičan – prvi dio mjeseca će postojati neusklađenost, ali ćete od drugog dijela septembra oboje da se istinski okrenete jedno ka drugom i riješite da prevaziđete svaki problem koji vas tišti. Slobodnima će ovaj period donijeti osobu sa kojom mogu ostvariti odnos na duže staze.

Period oktobar/decembar. U oktobru, promjene u odnosu, koje ste pokrenuli vi i partner, prijaju i jednom i drugom. Lako se usklađujete, lako pronalazite dovoljno vremena da ga provedete zajedno, komunikacija je kvalitetna i iz dana u dan napredujete kao par. Neki od vas koji su u dužim vezama, od ovog mjeseca će pokrenuti planove koji se vezuju za zajednički život ili brak. Slobodnima se pojavio neko ko im zaokuplja pažnju u potpunosti.

Novembar će donijeti ostvarenja mnogih želja i onima koji su slobodni i onima koji su zauzeti. Divni momenti se vezuju za vaš odnos sa voljenom osobom, neki od vas će u ovom periodu otići i na medeni mjesec ili na bračno putovanje.

Slobodni, ukoliko postoji emotivna prošlost na koju ste još uvijek bolećivi, sada je moguća obnova veze i to na duži rok. Ako ste sa prošlošću završili, ne brinite – i za vas je ovaj mjesec širom otvorio vrata ljubavi. Ovaj posljednji mjesec boravka Jupitera u znaku Strijelca svakako će opravdati sva vaša čekanja i očekivanja!

U decembru uživajte, vi koji ste zauzeti, u stabilnom i čvrstom odnosu sa partnerom. A vi koji ste ipak i pored svih prilika ostali slobodni, provedite sa prijateljima nezaboravne trenutke provoda i uživanja!

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info