Rak: Ljubavni horoskop za 2019. godinu

0

Saturn je tokom cijele 2018. godine boravio u vašem polju ozbiljnih emotivnih i bračnih partnerstava i ovaj tranzit vas očekuje i tokom 2019. godine. Naučili ste dosad napamet sve ono što se vezuje za ovu poziciju Saturna – odgovornost, strpljivost, funkcionisanje korak po korak, kada su partnerstva u pitanju.

Tokom 2019. godine, sjeverni Mjesečev čvor će tranzitirati kroz vaše polje ličnosti, a njegova simbolika bi bila: što više ulažete u sebe i u porodični segment, tri puta više će vam se vratiti. I sjeverni Mjesečev čvor traži od Rakova odgovornost i strpljenje da bi se stiglo do ciljeva.

Jupiter će u tranzitu, kroz vaše polje svakodnevnice, posla, odgovornosti, više potencirati na odnosu prema zdravlju, poslu i kolegama nego što će imati direktan uticaj na vaš emotivni život (osim kod onih Rakova koji preko posla upoznaju interesantne osobe). Uran se od marta smiješta u vaše polje prijatelja i društvenosti i sa ove strane vam idu prilike koje ćete moći da iskoristite ne samo za ljubav, već i za posao. Po mjesecima to izgleda ovako:

Period januar/mart. U januaru će zauzeti imati osjećaj da konstantno moraju da se prilagođavaju potrebama i zahtjevima partnera, a da sebe moraju da stave na neko deseto mjesto. Želja za ljubavlju i nježnošću je ogromna, ali vaša voljena osoba kao da je u nekom drugom filmu. Zato nije ni čudno što će povremeno dolaziti do rasprava i tenzije.

Slobodnima se može pojaviti neko preko posla, eventualno izlaska – ova osoba će vas jako privući, a vidjećete i da ona nije nimalo ravnodušna prema vama, ali kao da će vaše “muvanje” ići skokovito i vjerovatno je da će se otegnuti više nego što se to vama dopada.

Februar je u partnerskim odnosima promjenjiv, biće i izuzetno lijepih momenata, ali i onih koji će vam donositi nerviranje i stres. Nemojte suviše lično doživljavati neke situacije i smanjite impulsivnost. Slobodnima je druga dekada februara fantastična – neko vam može upasti u život naglavačke i u potpunosti vas prodrmati!

Mart je za one u vezama i brakovima miran, tih, spokojan. Možda neće biti toliko emotivnih izliva, ali evidentno je da vi i partner računate jedno na drugo i da postoji obostrana velika podrška i razumijevanje. Za slobodne je ovo još jedan dobar mjesec – možete upoznati nekoga ko zaista pretenduje da postane trajna vrijednost u vašem životu. Više se krećite i izlazite, budite aktivni.

Period april/juni. April je zauzetima, onako, “srednja žalost”. Kao sve je u redu, ali se vidi da ste vi ipak dosta opterećeni odnosom. Možda postoje neke sumnje kod vas, a možda i neko sa strane počinje da vam se uvlači u misli. Ukoliko sa nekom trećom osobom imate ekstra komunikaciju, to ne znači automatski da je ona dobra po vas. Šarmera ima na sve strane, ali zato je malo onih na koje se možete osloniti i računati – imajte to negdje na umu, prije nego što pređete neke granice.

Kod slobodnih ista varijanta – tri puta razmisliti prije nego što se upustite sa nekom osobom u odnos – moguće je da je jaka samo na priči, a isto tako je moguće da vam mnogo toga o sebi nije rekla. I maj neka slobodni Rakovi odmah preskoče – samo strasti u ovom mjesecu divljaju, ali iza tih strasti nema ničega trajnog. Za to vrijeme, oni koji su u vezama, moraju da rade na komunikaciji sa voljenom osobom. Tu stvari evidentno ne funkcionišu kako treba!

Ni juni u partnerskim odnosima nije sladak – česta su sukobljavanja, obostrani pritisci i nervoza. Marsa u vašem znaku u ovom periodu možete pametno iskoristiti, samo ako imate namjeru da se selite ili renovirate prostor u kojem živite. Slobodnima će se u junu pojaviti neko ko je zauzet i to sa sve bračnim partnerom i sitnom dječicom. Pa vi vidite hoćete li da se upuštate ili ne…

Period juli/septembar. U julu je Venera u vašem znaku i sigurno je da će vam tada ljubavne prilike biti otvorene ukoliko ste slobodni. Zbog karmičkih aspekata, koji su tada jako aktuelni, moguće je da će vam baš u tom perodu u život ušetati neki sudbinski odnos, karmički odnos… Prije nego što krenete sa opštenarodnim veseljem povodom toga, ne zaboravite – gdje je dašak sudbine i karme, uvijek je i dašak problema – da, ljubav koja opija, ali i ljubav koja vezuje i obavezuje i sa kojom ponekad nije baš tako lako izaći na kraj…

Avgust će zauzeti Rakovi da iskoriste za otvaranje mnogih tema sa partnerom i nekih novih pitanja, ali i onih koje dosad niste uspijevali da riješite. I ovo je dobar mjesec za ulaganje u dom i porodicu, ali gledajte da pronađete i nešto vremena za poneko putovanje i odmor od svega.

Slobodni će da se zaljube preko posla, a malo će i da se vraćaju u prošlost – onako, čisto rekreativno da se malo podsjetite šta ne valja i šta treba izbjegavati. U septembru su zauzeti znatno popravili komunikaciju sa partnerom i uglavnom sve funkcioniše nekim stabilnim tokom. Slobodni su u ovom periodu uglavnom okrenuti sebi – u prevodu – zakucali ste se u kuću i ne mrdate nigdje.

Period oktobar/decembar. U oktobru vaše polje ljubavi kreće da se puni planetama i emotivna žurka može da počne! Odličan period da se sredite, smirite, skrasite i nekog mnogo, mnogo zavolite! Ovaj mjesec je odličan i za one koji su zauzeti, štagod da su vam planovi – da se mirno volite sa partnerom, da pravite bebe, da planirate zajedničke izlaske ili da se pripremate za suživot ili brak.

Ovakav “trend” i kod slobodnih i zauzetih će se nastaviti i u novembru i decembru. Praktično, ova tri mjeseca će vam biti najljepša, najstabilnija i najviše ispunjena pravim ljubavnim prilikama!

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info