Lav: Ljubavni horoskop za 2019. godinu

0

Uran će u ovoj godini imati uticaja na vaš poslovni život, jer u martu mjesecu prelazi u polje karijere. Saturn vas, kao i u prethodnoj godini, uči da više obratite pažnju na zdravstveni segment, na navike, ali vam i daje podršku kada su posao i odgovornosti vezane za njega u pitanju. No, ova dva tranzita malo će imati uticaja na vaš emotivni život – osim u momentima kada su aktivirani drugim planetama i koji vam mogu donijeti ljubav preko poslovnog segmenta.

Ono što je za vas bitno u 2019. godini jeste tranzit Jupitera kroz polje koje se vezuje za zabavu, talente, hobije, odmor, uživanje, djecu i naravno – ljubav. 2018. godina ostala je iza vas kao godina koja vam je vrlo često donosila sudbinska dešavanja nad kojima niste imali uticaja (sjeverni Mjesečev čvor je tranzitirao kroz vaš znak), a u 2019. godinu ušli ste pod jednom dosta povoljnijom energijom koja bi trebalo da vam otvori vrata ka emotivnom zadovoljstvu i ispunjenosti.

Period januar/mart. Odmah u januaru imamo pomračenje Mjeseca u vašem znaku. Da se razumijemo, ovo je izuzetno jak aspekt koji označava zatvaranje jednog, a otvaranje novog životnog ciklusa. Slobodnim Lavovima praktično se otvaraju vrata za velike promjene, po pitanju onoga što vas najviše interesuje, a sigurno je da će to biti baš emotivni život. Da, možete se baš onako Lavovski zaljubiti baš u januaru.

Onima koji su u braku, ovo je malo upozorenje: ukoliko želite da odnos sa partnerom dalje teče nesmetano, neke stvari se moraju mijenjati. Takođe, za one koji su u vezama, ovo označava da ulazite u fazu odnosa kada je otvoren put ka promjenama, bitnim odlukama i tako dalje…

Februar nakratko može oživjeti neku prošlost, ali to i nije toliko bitno, s obzirom na to da baš u ovom mjesecu imate jake aspekte za ljubav preko posla. Zauzeti su dosta OK – s vremena na vrijeme ima malo natezanja sa partnerom, drame bez prijeke potrebe i tako to, ali generalno gledano, ništa strašno.

Mart – velika okrenutost ka poslu i premalo vremena za voljenu osobu. Zauzeti – dosta mogućnosti za avanture.

Period april/juni. Zauzetima je u aprilu potrebno više izlazaka sa partnerom, više pozitivne energije i više zajednički provedenog vremena. Dobar mjesec za vas dvoje, mada nosi mogućnosti povremenih nesporazuma ili sumnji jedno u drugo.

Ukoliko je neko od vas slobodnih do sada spavao, april će ga definitivno probuditi! Mnogo druženja i mnogo novih osoba oko vas! Proberite, izaberite!

U maju slobodne strast nosi na svojim talasima pa mozak i racio baš i nisu uključeni mnogo. Biće tu osoba koje će vam prodavati maglu, pokušavati da vas osvoje, ali samo za jednu noć pa ukoliko nećete da budete samo prolazna priča nekome, onda pažljivo! Ako vam je želja baš avantura, onda slobodno navalite!

I u maju i u junu zauzeti Lavovi će imati promjenjive situacije sa partnerom – naročito u ovom drugom mjesecu, kada oboje možete biti dosta nervozni i teški jedno drugom. Ni slobodnima juni nije baš sjajan – bolje ga iskoristite za druženje sa prijateljima i za izlaske, kao i za poslovnu tematiku.

Period juli/septembar. Svjesni ste i sami da su ljetnji mjeseci uvijek vaši! No, u julu konkretno može biti nekog osvrta ka prošlosti ili će slobodni da se zakače baš za onu osobu koja sa sobom vuče najveću komplikaciju. Generalno gledano, nije dobar momenat da započnete nešto ozbiljnije. Da uživate – da.

Kod zauzetih se u julu polako poboljšava situacija – neki od vas će baš od ovog mjeseca imati ozbiljne planove kada su prinove u pitanju ili vrlo ozbiljno razmišljati o ozvaničenju odnosa. U svakom slučaju, od ovog mjeseca možete da krenete na godišnji odmor, jer ćete se provesti odlično.

Ako je jul bio odličan, onda je avgust savršen! Kreću prave mogućnosti za vjeridbe, za ostanak u drugom stanju, za zajednička putovanja i provod. Slobodnima stoji jedno gromko ljetnje zaljubljivanje, koje ne mora ostati baš samo ljetnja avantura…

Septembar je odličan za posao, a u vezama i brakovima sve funkcioniše kako treba. Slobodnima će se pojaviti neke zanimljive osobe preko poslovnog segmenta, ali bar neko vrijeme nećete moći da svoje simpatije i produbite.

Period oktobar/decembar. Oktobar slobodnim Lavovima donosi mnogo flertovanja i mnogo novih osoba, ali ćete vjerovatno tek u drugom dijelu mjeseca moći da s nekim zaista i ostvarite vezu. Zauzeti su u ovom periodu vrlo aktivni – pašće dogovori, planovi, neki od vas će se pokrenuti i krenuti i u renoviranje stambenog prostora ili neka veća sređivanja.

Novembar – u ovom mjesecu vaše polje ljubavi počinje da se puni planetama i za slobodne je ovo odličan period da se jako vežu i uđu u ozbiljnu emotivnu priču. Kod zauzetih Lavova ovo je vrijeme za lijepe vijesti, divna dešavanja i mnogo radosti i zadovoljstva. U decembru ispraćate Jupitera iz svog polja ljubavi, ali ćete njegove efekte osjećati sve do pred kraj godine.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info