Djevica: Ljubavni horoskop za 2019. godinu

0

I dobre i ne baš toliko fine vijesti za vas za 2019. godinu. Saturnova podrška u polju ljubavi i djece svakako će biti prisutna i dalje i ovo je dobar period da se sa nekim ozbiljnim “prepoznate” i ostvarite stabilnu emotivnu priču. Takođe, oni koji teže da se ostvare kao roditelji, imaju podršku ove planete.

Uran je, takođe, na vašoj strani i to od marta 2019. godine, iz polja inostranstva, ekspanzije, obrazovanja i gledajte da iskoristite benefite koje vam nudi. I tako stigosmo i do Jupitera u Strijelcu, koji će se do decembra 2019. godine biti u vašem polju doma i porodice, stabilnosti. I to je, naravno, divna vijest – da se porodični odnosi stabilizuju, da se “privede” partner s kojim ste u vezi u kuću, da se gradi, kupuju nekretnine i tako to.

A šta je onda tu problem? Pa, drage Djevice, problem je u tome što će isti taj Jupiter biti u kvadratnom aspektu sa Neptunom, koji se nalazi u vašem polju ozbiljnih partnerstava. U prevodu, to može izgledati ovako – da odnos sa bračnim ili emotivnim partnerom izgleda sjajno, ali da je ispod površine sve trulo. Da se mnogo toga krije. Da se o mnogo toga ne govori. Zato je ovo godina u kojoj će neki odnosi zvanično, a neki nezvanično, prestati da postoje. No, idemo redom.

Period januar/mart. Odmah u januaru imamo prvi kvadrat Jupitera i Neptuna, s tim što to ne znači da će automatski doći do neke problematike u odnosu sa partnerom, ali gledajte na ovo kao da je situacija otvorila vrata za naredni period i eventualne poteškoće. Vaše je da imate stabilnu komunikaciju sa voljenom osobom i da se nadate najboljem. Biće i nekih lijepih dešavanja u vašem odnosu, što će malo potisnuti u stranu ono što ne valja.

Što se slobodnih tiče, vi se već u ovom mjesecu možete ozbiljno zagrijati za nekog, ali kao da se neće otvoriti prave prilike za konkretan ulazak u vezu.

U februaru su zauzeti dosta okrenuti obavezama i poslovnom segmentu, tako da će biti manje zajedničkog vremena sa voljenom osobom, ali će uglavnom sve funkcionisati rutinski. Što se slobodnih tiče, vama je malo aktuelna prošlost, malo nova zaljubljivanja, ali opet je realizacija slaba, gotovo pa nikakva.

Mart i prvo retrogradno kretanje vašeg vladara, i to u polju partnerskih odnosa, vrijeme je da vi i voljena osoba neke nejasnoće izvedete na čistac, a to će biti poprilično i teško i mučno za oboje. Slobodni se u ovom periodu mogu vratiti nekome s kim su ranije bili…

Period april/juni. U aprilu se situacija sa partnerom prividno smiruje, ali još uvijek ima mnogo toga ispod površine o čemu se ne govori. Slobodnima tada stoji veliki emotivni zanos i čak mogućnost ulaska u vrlo romantičnu i senzualnu priču.

Prvi dio maja donosi sukobe u partnerskim odnosima – vi ste rastrgnuti obavezama, ali druga strana to ne želi da vidi i očekuje posvećenost i pažnju. Neke Djevice mogu u ovom periodu “skrenuti” i na put tajne veze (ukoliko to već nisu uspjele da urade u prethodnim mjesecima). Slobodnima je na pameti samo strast pa nije ni čudo što će se vaši odnosi samo na ovome zasnivati.

Prvi dio juna nosi povremenu problematiku u odnosu sa voljenom osobom, ali se u drugom dijelu mjeseca ovo polako stišava. Djevice koje su slobodne i dalje su u fazi ludovanja, flertovanja, možda i sjedenja na dvije stolice…

Period juli/septembar. U julu dolazi do drugog retrogradnog kretanja vašeg vladara Merkura, što onima u vezama i brakovima donosi ponovljene pokušaje da stabilizuju odnos u kojem su. Računajte na promjenjiv uspjeh. Nešto bolje će proći oni koji se u ovom mjesecu upute na godišnji odmor, jer će na taj način stvari lakše dolaziti na svoje mjesto.

Što se slobodnih tiče, juli vas opet može vratiti korak unazad ka prošlosti, a ukoliko se pojavi neko novi, budite svjesni da ulazite u karmičku priču koja neće imati lagane tokove. Avgust, pogotovo od druge dekade mjeseca, jako je dobar za sve. Dobar za zauzete i za neko mirnije funkcionisanje, ali isto tako dobar za zauzete ukoliko žele da se baš onako žestoko upletu u neku tajnu priču.

Slobodnima se smiješe ljetnje avanture, ali ne mora da znači da će sve ostati samo na tome. Neke od osoba koje vam se pojave i te kako mogu trajati pored vas. U septembru, stelijum planeta u vašem znaku govori da ćete sebe i svoje interese staviti na prvo mjesto pa i na uštrb odnosa i emotivnog partnera. Slobodnima će se pojavljivati nove osobe – Venera u vašem polju ličnosti privlači gomilu udvarača, a vi proberite i izaberite ono što vam je srcu milo u tom trenutku.

Period oktobar/decembar. U oktobru se slobodnima, preko poslovnog segmenta, pojavljuje osoba sa kojom imate razliku u godinama, ali koja će vas jako privući. Zauzeti imaju bolji odnos sa partnerom, ali i dalje premalo vremena za njega.

U novembru dolazi do trećeg, i posljednjeg za ovu godinu, retrogradnog kretanja vašeg vladara Merkura. Taman pravi trenutak da se opet u prvi plan izbace sva ona pitanja, sumnje, nedoumice koje do tada niste riješili sa voljenom osobom. Kontakt Venere i Jupitera u vašem polju doma može donijeti lijepe vijesti, vjeridbe, početke zajedničkog života…

Slobodnima su ovo vrlo pokretni dani, mnogo kontakata sa suprotnim polom, mnogo kratkih putovanja i, naravno, povremeni osvrti ka prošlosti. Decembar je zauzetima dosta miran, tih, spokojan, ušuškan, kao da je i vama i drugoj strani potreban odmor od svega kroz šta ste prošli kroz ovu godinu. Slobodni po drugi put imaju konjukciju Venere i Saturna u svom polju ljubavi i jedan jak, karmičko-sudbinski susret, ali od onih koji traju i postaju stabilna vrijednost u vašem životu.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info