Evo šta moderne žene nose ove zime

0

Zimska sezona može biti i pomalo izazovna, kada je u pitanju oblačenje, ali je i jedna od onih kada možete dobiti mnoštvo zanimljivih kombinacija. Naravno, uvijek se vodite pravilom da vam bude što udobnije, a u tome vam mogu pomoći i sljedeći komadi garderobe koji su veoma moderni i ultra popularni ove zimske sezone.

Teddy kaput


Nježan i mekan materijal, koji podsjeća na plišanog medvjedića, jedan je od trenutno najvećih trendova, bar kada su u pitanju kaputi. Iako je svjetlost dana ugledao prošle sezone, ponovo je jedan od vodećih trendova, a ovaj prekrasni kaput možete nositi u svim prilikama. Najpopularniji su modeli u zemljanim tonovima, prevenstveno u nekoj od nijansi smeđe, što ih ujedno čini odličnim za kombinovanje sa svim drugim bojama.

Suknja sa životinjskim printom


Životinjski print ponovo je jedan od modnih hitova i možete pronaći mnogobrojne komade garderobe i asesoare gdje je on glavni protagonista. Naravno, uvijek postoje komadi garderobe koji su popularniji, a jedan od njih ove zimske sezone, bar kada je riječ o životinjskom printu, je suknja. Ono o čemu bi trebalo da povedete računa jeste da to bude jedini dezenirani komad garderobe u sklopu jedne kombinacije i dobićete veoma moderno i privlačno izdanje.

Čizme sa naborima


Bez obzira na vremenske prilike koje se dešavaju tokom zimske sezone, čizme su bile i ostale jedan od prvih i najboljih izbora obuće tokom hladnih dana. One se veoma lako mogu kombinovati sa drugim komadima garderobe, ali i nositi u svakodnevnim prilikama. Ipak, kao i svake sezone, tako i ove, jedan model je izbio u prvi plan i popularniji je od svih drugih. Riječ je o čizmama sa naborima, koje izgledaju tako retro, a opet tako moderno i moćno.

Pletena haljina


Bez obzira na sezonu, haljina je komad garderobe koji veoma rado nosimo u svim prilikama. To uopšte ne iznenađuje, jer nam baš ona pomaže da izgledamo i osjećamo se veoma ženstveno, privlačno i moderno. Shodno tome, nećemo ni ove zimske sezone propustiti priliku da je nosimo, a kako bi nam bilo dovoljno toplo i ugodno, biraćemo pletenu ili džemper haljinu. Ona je veoma popularna i jako moderna, dužinu i boju ćemo prilagođavati ličnim preferencijama, a kombinovaćemo je najčešće s čizmama.

Bordo


Tokom zimske sezone, jedna od najpopularnijih boja je crvena. Međutim, jednako popularana i, moramo priznati, malo manje “napadna”, je bordo. Jednako je upečatljiva poput crvene, a odlična je za kombinovanje sa mnogobrojnim drugim bojama. Često ćete čuti kako za nju kažu i da je “nova crna”, a vi se možete time voditi prilikom njenog kombinovanja s drugim bojama – dakle, kombinujte je kao što biste kombinovale crnu. I, jedan od “najsigurnijih” načina, da je ukombinujete u svoj stajling, jeste da birate asesoare u ovoj prekrasnoj boji.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info