Vodolija: Sedmični horoskop za period od 07.01.2019. do 13.01.2019.

0

Posao. Venera je ušla u Strijelca (konačno!) i sad će da se malo udruži sa Jupiterom i da zajedničkim snagama Vodolijama donose neke fine prilike i poslovne šanse. No, dok to sve ne proradi kako treba, vi gledajte da u međuvremenu ne pravite karambol u postojećim saradnjama i dogovorima.

Neko vas nervira i iritira, ali bilo bi baš fino ako biste tu osobu ili osobe iskulirali. Takođe, imate neke super ideje i vrijeme je da ih pokrenete, bez obzira na to sviđaju se drugima ili ne. Vama se dopadaju, to je jedino bitno.

Ljubav. Nekog ćete upoznati baš ove sedmice! I taj neko će vas baš zainteresovati. I mnogo će vam biti zanimljiv i inspirativan, čas će vas zasmijavati, čas ćete imati žustru razmjenu mišljenja, čas ćete skakati s teme na temu, a kroz sve to će se provlačiti jedna jaka hemija i seksualna energija.

Odavno vas neko nije baš ovako u cugu zaintrigirao! Pa, šta je problem u tome? Ništa, ako ste slobodni – onda uživajte…

Ali šta ako niste slobodni? Šta onda? Pa onda možete da birate – ili da se svjesno ukopavate i upetljavate sve dublje i dublje ili da isto tako svjesno ipak odlučite da se okrenete osobi koja je već vaša. Jeste da vas ova vaša nervira, ali šta sad – nervirate i vi nju…

Zdravlje. Potrebno je da se krećete i budete fizički aktivni. No, morate gledati da se ne polomite negdje, a ako ste sportista, čuvajte koljena i zglobove.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info