Vaga: Sedmični horoskop za period od 07.01.2019. do 13.01.2019.

0

Posao. Od nekih informacija vas može glava zaboljeti početkom sedmice. Najbolje po vas jeste da ne reagujete, već da pustite da se stvari iščiste. Neko će u ovoj sedmici pokušavati da vam prodaje maglu, ali dovoljno ste sposobni da to provalite i da ne potpadnete pod ovaj uticaj.

I pored ovih manjih distrakcija i problema, pred vama je jedna vrlo solidna i kreativna sedmica. Ukoliko imate neku ideju, kako biste mogli poboljšati svoje poslovanje, pokrećite je, sada je pravi trenutak za tako nešto!

Ljubav. Za one u vezama i brakovima, s jedne strane, konačno je vaša vladarka izašla iz znaka Škorpije, a samim tim i vi izlazite iz perioda mračenja, ljubomorisanja, opsesivnosti. To je odlično – imate priliku da polako smirite prvo sebe, da se osjećate bolje, a onda i da se bolje povežete sa voljenom osobom, na svaki mogući način.

S druge strane, Merkur u vašem polju doma, stabilnosti, pravi kvadrat sa Marsom koji vlada vašim partnerima, u prvom dijelu ove sedmice. U prevodu, ne tražite razlog za svađu, jer ćete ga pronaći. Bolje ovo okrenite na to da sa partnerom ostvarite zacrtane planove, jer je ovo jaka pokretačka energija.

Slobodni, vi ste i zvanično i nezvanično ušli u doba zaljubljivanja. Srećno vam bilo!

Zdravlje. U drugom dijelu sedmice može biti nekih oscilacija pritiska kod starijih Vaga. Mlađi, vrijeme je za rekreaciju i to koliko odmah!

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info