Škorpija: Sedmični horoskop za period od 07.01.2019. do 13.01.2019.

0

Posao. Sedmica u kojoj ne treba juriti i žuriti niti sa izjavama niti sa nekim odlukama. Sada imate više nego dovoljno sposobnosti da dobro promislite, donesete pravu odluku i izvršite je. Zato nemojte da dozvolite da vas neki ljudi požuruju ili da dopustite da vas nervoza čini ishitrenima.

Sa malo promišljenosti možete izbjeći sukobe sa nekim osobama koje pokušavaju da negativno utiču na vas. S druge strane, ova sedmica može pokrenuti dogovore u željenom pravcu. Dovoljno ste mudri da uspijete u svemu.

Ljubav. Ulazak Venere, koja vlada vašim partnerstvima, u znak Strijelca, zvanično otvara period kada će Škorpije u emotivnim vezama i brakovima bolje funkcionisati sa voljenom osobom.

Neki od vas su bili pomalo zabrinuti, jer im se činilo da se partner distancira, čak su sumnjali da tu postoji neka treća osoba – no, sada će ti strahovi polako početi da nestaju, jer će voljeno biće konačno da vas primijeti na pravi način i okrene se samo vama.

Ukoliko ste slobodni, vrijeme je da se i vama pojavi onaj pravi. U ovom periodu, prvo preko poslovnog segmenta, ali ništa ne bi bilo iznenađujuće ukoliko se umiješa i neki vaš prijatelj ili se kontakt ostvari preko društvenih mreža.

Zdravlje. Pazite na povrede – dosta su vam osjetljivi zglobovi, naročito koljena. Kod starijih, moguće su glavobolje kao posljedica vremenskih prilika.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info