Ribe: Sedmični horoskop za period od 07.01.2019. do 13.01.2019.

0

Posao. Venera ulazi u vaše polje karijere, gdje je već čeka moćni Jupiter, da zajedničkim snagama donesu Ribama boljitak u poslovnom segmentu! Ako već ljubav funkcioniše muljavo, daj da se radi i zaradi, a voljećemo se poslije, kad bude vrijeme za to!

Skakutaće vam neke osobe po živcima, ali oni su toliko nebitni i toliko ispod vas i toliko vam ne mogu ništa, da ne vrijedi niti da se nervirate niti da se uplićete sa njima u bilo kakve rasprave ili dokazivanja. Ma vaš rad i vaše sposobnosti govore više od million riječi!

Ljubav. Nastavlja se taj neki, potpuno šašavi, period u vašim emotivnim vezama i brakovima. Povremeno ste sigurni u partnerovu emociju sto posto, a povremeno niste sigurni ni u šta i nemate pojma u kom pravcu idete.

Opet, povremeno osjećate da ste na istim talasnim dužinama, razumijete se samo pogledom, a u nekom sljedećem momentu pokačite se očas posla i to vrlo žestoko – tada ste u stanju da kažete jedno drugom sve i svašta… Nije vam lako sa voljenom osobom, ali nije vam lako ni sa samima sobom. Samo polako – izaći ćete vi i iz ovog mutnog emotivnog tunela.

Ukoliko ste slobodni, e tu je tek igranka bez prestanka! Dešavanja definitivno ima i novih osoba ima i onih koji vas muvaju ima!

Zdravlje. Malo ste “mutni” – ne znači da vam bilo šta fali, samo se povremeno osjećate čudno, iscrpljeno.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info