Rak: Sedmični horoskop za period od 07.01.2019. do 13.01.2019.

0

Posao. Sam početak sedmice je pomalo naporan i može donijeti tenziju u odnosu sa kolegama, ali i sa šefovima. Najbolje što možete da uradite jeste da pustite da se drugi svađaju sami sa sobom, a vi da se posvetite rješavanju obaveza koje imate. Ionako će ove negativnosti brzo splasnuti.

Ovo može biti sedmica u kojoj se značajnije pokreću dogovori koji su vam bitni. Imaćete malo problema sa dokumentacijom, ali ništa nije nerješivo.

Ljubav. Kvadrat Merkura, iz vašeg polja partnerstava, sa Marsom, može u ovoj sedmici pokrenuti nervozu i negativnu energiju između vas i partnera, pogotovo ako oboje pokušavate da nametnete svoju volju i svoj način funkcionisanja drugoj strani.

Vi ste u donekle boljem položaju, kada mnoge neprijatne situacije možete preokrenuti, unijeti pozitivnu energiju u odnos nekim lijepim prijedlozima ili samo jačim pokazivanjem emocija. Ništa nije toliko strašno kao što na prvi pogled može izgledati.

Ukoliko ste slobodni, poznanstvo koje je pokrenuto preko poslovnog segmenta sada ima priliku da se razvije u nešto dublje. Do kraja sedmice biste mogli ostvariti svoje emotivne želje.

Zdravlje. Vrlo solidna zdravstvena situacija. Nešto više pažnje obratite na ishranu, sve ostalo je pod kontrolom.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info