Ovan: Sedmični horoskop za period od 07.01.2019. do 13.01.2019.

0

Posao. Potrebno je da sa nadređenima i autoritetima ove sedmice imate valjanu komunikaciju, ne shvatajte odmah sve kao kritiku ili kao napad na sebe i ne reagujte u trenutku. Možete biti pod izvjesnim pritiscima, ali od vaših reakcija i mira u glavi dosta zavisi kojom ćete brzinom i koliko kvalitetno ovo riješiti. A možete.

Imate više nego dovoljno energije da se izborite za ono što želite. Sve što se vezuje za inostranstvo kreće jednim užurbanijim tokom. Možete dobiti vrlo zanimljive prijedloge.

Ljubav. Kvadrat Merkura sa Marsom, koji je aktuelan u ovoj sedmici, može donijeti kratkotrajne rasprave sa partnerom, najprije zbog nerazumevanja, ali i obostrane impulsivnosti. No, dobar aspekt Venere, koja već u ponedjeljak prelazi u Strijelca, sa vašim vladarem Marsom, govori o tome da se odnos može brzo srediti, a čak i pojačati strasti između vas dvoje. Izgleda će to biti ona varijanta – malo se svađamo, a onda u krevetu mirimo…

No, ova je sedmica pogodna i za tajne aktivnosti pa, zauzeti, oprez!

Slobodnjaci, možete upoznati nekoga na putovanju ili nekoga ko ne živi blizu vas, a ko je, recimo, u provodu ili poslovno u vašem gradu. Lijepo se možete zainteresovati jedno za drugo, pa izvolite – uživajte!

Zdravlje. Stariji Ovnovi neka obrate pažnju na poledice. Mlađi – više opreza u saobraćaju, ali i prilikom obavljanja rekreativnih, sportskih aktivnosti.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info