Lav: Sedmični horoskop za period od 07.01.2019. do 13.01.2019.

0

Posao. Kvadrat Merkura, iz polja poslovne svakodnevnice, sa Marsom, može vam donijeti pokretanje neprijatnih tema sa kolegama i najbližim saradnicima. No, s druge strane, isti ovaj aspekt vam daje ogromnu energiju i vjetar u leđa da završite sa poslovima koje ste započeli, kao i da pokrenete komunikaciju sa nekim osobama za koje se nadate da biste sa njima mogli u budućnosti sarađivati.

Ideja i kreativnosti vam trenutno ne manjka, vodite samo računa s kim dijelite svoje ideje…

Ljubav. Dosta toga se u ovoj sedmici može srediti između vas i voljene osobe. Neka blaga nervoza postoji, ali je vrlo lako rješiva, pogotovo što ste i vi i partner u dosta bolojem raspoloženju i spremni ste da prećutno pređete preko povremenih, sitnih problema.

Štaviše, ako se samo malo potrudite, biće neuporedivo više smijeha i zabavnih momenata između vas dvoje.

Oni koji su slobodni neka otvore četvore oči – sedmica koja je savršena da upoznate nekog novog ili da sa postojećom simpatijom i te kako pokrenete komunikaciju koja je nekako zapela u prethodnim danima. Prilika imate, samo nemojte da se zatvorite u sebe, kukate nad svojom sudbinom i ne učinite ništa da se pokrenete.

Zdravlje. Ova vas sedmica može dosta iscrpiti i odnijeti vam energiju. Stariji Lavovi neka paze na sebe – mogući su padovi i povrede.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info