Jarac: Sedmični horoskop za period od 07.01.2019. do 13.01.2019.

0

Posao. Vi ste u ovom periodu super – imate i inicijativu i energiju, ali imate i sposobnost odličnog rasuđivanja, praktičnost, korektnost i odlične ideje. Dakle, u punom ste zaletu i pod punom ratnom opremom za osvajanje poslovnih ciljeva.

E da, sve je to super, ali gdje su ti rezultati ? Nešto ih ni od korova nema… Biće i njih, samo nastavite putem kojim ste krenuli. Da, usput gledajte da ne pričate mnogo o svojim planovima svima okolo – neko vam čak može ukrasti ideju ili kreativno rješenje.

Ljubav. Emotivni ili bračni partner vam lagano skakuće po živcima. Mora se priznati da se vi držite dobro, ne date se isprovocirati i izbaciti iz takta, ali vam onako fino kuva u stomaku. Taman ćete u prvom dijelu sedmice završiti uspješno sa jednom partnerovom tiradom, kad gle čuda – evo i sljedeće u drugom dijelu sedmice.

Držite se Jarčevi – umjesto da padnete u vatru, bolje partneru predložite neku zajedničku aktivnost, bolje ćete proći. Da, jedna napomena – u drugom dijelu sedmice otvoreno je sve, čak i da upoznate nekog ko bi vas mogao baš, ali baš jako, zainteresovati…

Oni koji su slobodni sad mogu preko posla ili preko društvenih mreža da se muvaju – samo gledajte da se ne smuvate sa zauzetom osobom.

Zdravlje. Malo vas može boljeti glava, a neke može i mnogo. Čuvajte sinuse, bez kape ne izlazite na hladan vazduh.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info