Djevica: Sedmični horoskop za period od 07.01.2019. do 13.01.2019.

0

Posao. Može u ovoj sedmici, pogotovo u njenom prvom dijelu, biti nekih nervoznih momenata. Dosta nestrpljenja se provlači u odnosu sa onima sa kojima poslovno sarađujete i trebalo bi da gledate da ne povlačite neke ishitrene poteze u ovom trenutku.

Vaša racionalnost, praktičnost, ali i sposobnost da hladne glave sagledate sve sada je na vrhuncu pa iskoristite ono što vam je dato da biste donijeli prave odluke. Ne vjerujte obećanjima, tražite dokaze i crno na bijelo.

Ljubav. Venera ulazi u vaše polje doma i stabilnosti pa je sada moguće znatno popraviti situaciju sa emotivnim ili bračnim partnerom. Štaviše i pored neke vaše sitne nervoze, mogli biste u ovu sedmicu zakoračiti u dosta prijatnom raspoloženju i skladnom odnosu sa voljenom osobom.

Drugi dio sedmice već donosi mogućnosti da se neka sumnja uvuče između vas dvoje – gledajte da stvari raščišćavate odmah i da ne ostavljate ništa nedorečeno.

Oni koji su slobodni mogu osjetiti jaku strast za osobom koja je u isto vrijeme jako privlačna, ali i čudna i misteriozna. Valjda neće ispasti da je ta misterioznost u stvari samo paravan za mnogo toga što ova osoba ne želi da znate o njoj… Na primjer: da je zauzeta…

Zdravlje. Mlađi neka izbjegavaju osobe koje im donose nervozu. Najbitniji vam je vaš mir. Stariji – mogućnost padova i povređivanja.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info