Blizanci: Sedmični horoskop za period od 07.01.2019. do 13.01.2019.

0

Posao. Upornost, zrelo i racionalno razmišljanje imate u ovoj sedmici, ali ne i prilagodljivost i spremnost na ustupke. Iz tog razloga treba izbjegavati konflikte sa onima iz najbližeg poslovnog okruženja, a može ih biti, pogotovo ako neko od kolega bude konstantno nametao svoju volju i svoj način funkcionisanja.

Koliko vam je ovo slaba tačka, toliko je jako sve ono što se vezuje za postojeće poslovne saradnje, ali i nove, jer baš u ovoj sedmici možete pokrenuti vrlo značajne dogovore.

Ljubav. Blizancima u emotivnim vezama i brakovima ova sedmica donosi klackalice u raspoloženju i funkcionisanju sa partnerom. Voljena osoba je trenutno dosta korektnija i prilagodljivija od vas, a vi možete biti stegnuti, zahtjevni, nespremni za pravu komunikaciju, čak i nervozni.

Bilo koji partnerov postupak može vas isprovocirati da pokrenete raspravu. Svoju nervozu stišajte, pogotovo ako nema nikakve veze sa odnosom sa voljenom osobom.

Ukoliko ste slobodni, Venera koja baš i vlada vašim poljem ljubavi i zabave, već u ponedjeljak ulazi u polje partnerstava. Velike mogućnosti da preko prijatelja, izlaska ili kontaktom preko društvenih mreža upoznate nekog vrlo interesantnog.

Zdravlje. Mogućnosti padova i povreda. Na oprezu moraju biti stariji, ali i mlađi Blizanci, pogotovo ako se bave sportskim aktivnostima. Takođe, starijima moguće i reumatske tegobe.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info