Bik: Sedmični horoskop za period od 07.01.2019. do 13.01.2019.

0

Posao. Moguće su manje trzavice sa kolegama. Ili, ukoliko radite u sektoru usluga, vjerovatno ćete imati zahtjevne klijente koji će vam povremeno baš igrati po živcima. No, vas lično nosi jedna fina energija pa ćete lako prevazilaziti i još brže zaboravljati ove neugodne momente.

Ukoliko u nečemu ne uspijete iz prvog pokušaja, to vas neće zaustaviti – samo ćete promijeniti taktiku i nastaviti dalje. Moguće je da dobijete neko obećanje, po pitanju novog poslovnog projekta, ali ne računajte mnogo na to.

Ljubav. Biće ovo jedna gorko-slatka, ali definitivno vatrena sedmica, kada su vaše emotivne ili bračne relacije u pitanju. Očekuju vas klackalice – mnogo strasti, ali i dosta napetih momenata koji mogu odvesti u rasprave.

Da, vaša vladarka Venera jeste ušla u znak Strijelca i pravi dobar aspekt sa Marsom, planetom koja označava vaše partnere, ali ne sastoji se nijedna veza niti brak samo od strasnih momenata. Treba komunicirati, treba se uklopiti po mnogim pitanjima, a taj put će tokom ove sedmice biti pomalo truckav…

Ukoliko ste slobodni, može vas privući ili osoba koja je zauzeta ili neko ko vam ne može posvećivati dovoljno vremena. No, pitanje je da li će vam to smetati, bar u ovoj početnoj fazi.

Zdravlje. Raspoloženiji ste nego inače i sada bi vam baš prijalo da se pokrenete. Ako ništa drugo, makar češće uživajte u šetnjama po snijegu.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info