Vodolija: Sedmični horoskop za period od 31.12.2018. do 06.01.2019.

0

Posao. Mars prvog januara ulazi u vaše polje dogovora, kretanja, komunikacije, kratkih putovanja, pokreta. Ako ste mislili da ćete tokom ove sedmice odmarati, grdno ste se prešli. Ponudiće vam se nešto što ne možete i ne želite da odbijete i riješićete da odmor ostavite “za neki drugi put”.

Kad vas spopadnu klijenti i saradnici sa svih strana, nećete moći da kažete ne. Bilo bi dobro da bar u danima oko vikenda uzmete vrijeme samo za sebe – tada će vas svi nervirati pa komunikacija neće funkcionisati kako treba.

Ljubav. Malo ste vi teški partneru, malo je partner težak vama, ali šta da radite – izabrali ste jedno drugo znajući da ćete povremeno imati problema, zar ne? No, riješili ste da u novu godinu uđete baš onako fino i lijepo i mirno i toga ćete se oboje držati.

Progutaćete nešto što vam smeta, prećutati nešto što biste baš voljeli da kažete i nećete imati nekih većih teškoća. Bar ne do pred kraj sedmice. A tada može biti manje ili veće frke u vašem odnosu. Ništa strašno, čisto da se nagomilana tenzija otpusti.

Ukoliko ste slobodni, za doček, malo vjerovatno, ali tamo pred kraj sedmice više nego izvjesno – nova osoba se pojavljuje. Samo da nije neko ko je zauzet, a mora se priznati da postoje šanse da je baš takav slučaj…

Zdravlje. Mlađim Vodolijama vjerovatno ništa ne fali, osim što ste konstantno umorni. Starijima, sve vezano za kosti, zglobove, kičmu…

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info