Vaga: Sedmični horoskop za period od 31.12.2018. do 06.01.2019.

0

Posao. Možda emotivno još uvijek niste baš pri sebi, ali poslovno i te kako znate i šta vam je činiti, ali znate i da prepoznate prave prilike i zgrabite ih objema rukama.

U ovoj sedmici polako ulazite u posao, polako dogovarate neke nove projekte, povezujete se sa ljudima koji se sa svih strana pojavljuju, nudeći vam nove mogućnosti. Hajde da kažemo da je ovo jedna pripremna sedmica u kojoj stvarate okvir za dešavanja koja će krenuti već u sljedećoj sedmici.

Ljubav. Odmah prvog dana u novoj godini Mars, planeta koja vlada vašim partnerstvima, ulazi baš u to polje i u znak Ovna. Vaše drago biće će se pokrenuti i probuditi, živnuti i biti spremno za akciju svake vrste. E sad, sve bi to bilo super da vaša vladarka Venera nije još uvijek u mračnoj, dubioznoj i ljubomornoj Škorpiji pa vi u sebi razmišljate kako vam je nešto sumnjivo.

Ne samo da partneru ne vjerujete, nego mu ne vjerujete ništa! A i nervira vas što se ponaša tako. Zato nije čudno što ćete negdje oko vikenda malo da se potkačite, posvađate. U stvari, druga strana se neće svađati – to ćete vi da radite.

Slobodni, neko vas muva, ali vi se ne date osvojiti baš tako lako.

Zdravlje. Realno gledano, ništa vam ne fali. Možda ste pomalo iscrpljeni, možda psihički niste baš najstabilniji, ali ništa više od toga.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info