Strijelac: Sedmični horoskop za period od 31.12.2018. do 06.01.2019.

0

Posao. Strijelci će imati više šanse za odmor u ovoj sedmici. Da li su vam spojili praznike, da li ste uzeli neki kraći odmor ili jednostavno posla nema – bitno je da se nećete nešto naročito umoriti u ovoj prvoj sedmici 2019. godine.

Prije se čini da ćete raditi nešto što volite, baviti se nekim svojim hobijem ili razmatrati ideje koje imate, a koje se ne moraju striktno vezivati za postojeći posao, već moguće i za nešto što biste voljeli da radite privatno. Ako radite, te sitne obaveze koje imate odradite kako valja, da vas ne kritikuju.

Ljubav. Vi i emotivni ili bračni partner ste kao zajedno, ali u stvari svako za sebe funkcioniše. No, dobro je što nema nikakvih tenzija i što se bolje razumijete. U stvari, bar se trudite da se bolje razumijete, ako ništa drugo.

Vaše voljeno biće će imati ove sedmice neke ideje za zajedničke aktivnosti, neke planove i bilo bi fino kada biste to prihvatili, jer je u suprotnom moguće da dođe do rasprave i obostranog nerviranja. Spustite loptu da biste živjeli mirno, makar neko vrijeme.

Oni koji su slobodni upravo su od prvog januara ugostili Marsa u svom polju ljubavi. Pošto je on vladar ovog segmenta, da znate, pravih prilika ima, ali će pravih prilika biti i dalje! Ovo može označiti samo početak nečega, ali čekajte sljedeću sedmicu!

Zdravlje. Dosta dobra zdravstvena situacija, sem kada je ishrana u pitanju – tu pretjerujete definitivno. Kod starijih Strijelaca aktiviraće se hronični problemi to oni vezani za kičmu, kosti, zglobove.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info