Škorpija: Sedmični horoskop za period od 31.12.2018. do 06.01.2019.

0

Posao. Vi ste pred ulazak u novu godinu sami sebi obećali da prvih par dana nećete raditi ama baš ništa. Da ćete se samo premiještati sa fotelje na krevet i obrnuto i odmoriti se za sve pare. Vaši planovi su predivni, ali postoji otprilike nula koma jedan posto mogućnosti da ih realizujete.

Vi ćete gotovo pa pravac sa dočeka otići da radite nešto. Možda sebi date jedan dan odmora, ali više od toga – šansi nema. I to ne da ćete raditi, nego ćete se naraditi i pitati da li ima još…

Ljubav. Vaš vladar Mars će već u prvim satima januara uletiti u znak Ovna – mjesto gdje je jak, najjači! I vi ćete takođe biti jaki, ali prije u poslovnom nego u emotivnom smislu. Ne treba zaboraviti da je još uvijek Venera u vašem znaku, a ta Venera se u Škorpiji baš i ne osjeća sigurno, naprotiv.

Zato će Škorpije spolja da djeluju veselo i opušteno i super, ali iznutra će da ih i dalje gricka nesigurnost i crv sumnje i zabrinutost i strahovi, kada su emotivna i bračna partnerstva u pitanju. Pokušajte da to malo maknete ovih dana i da uživate sa voljenom osobom. Ko je još vajde od brige i strahova vidio? Ne kvarite sebi praznične dane.

Slobodni će da se vrzmaju oko osobe koja im se dopada i to baš jako, ali druga strana se neće lako dati…

Zdravlje. Kad Mars pređe u Ovna pa kad vas pukne energija da možete planine da preskačete! Super ste, samo malo grlo i sinuse čuvajte.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info