Ribe: Sedmični horoskop za period od 31.12.2018. do 06.01.2019.

0

Posao. Mars u polju posla i novca, Merkur i Jupiter u vašem polju karijere – malo je vjerovatno da ćete se vi sa ovim tranzitima nešto naodmarati tokom sedmice u koju ulazite. Štaviše, čini se da će obim posla biti skoro isti kao i u posljednjim danima 2018. To znači – ludnica od obaveza i dešavanja na sve strane.

Lijepo ćete se vi snaći u svemu ovome, pogotovo što imate ogromnu podršku od onih koji su po statusu iznad vas. Pred kraj sedmice biće neke nervoze i tada su moguće rasprave sa kolegama ili klijentima.

Ljubav. Tako je malo dovoljno za sreću u emotivnim ili bračnim relacijama ove sedmice. A opet, tako je malo vjerovatno da ćete vi biti ispunjeni i zadovoljni. Iako sve izgleda u redu, vi tražite problem, tražite nedosljednosti, tražite u stvari razlog da se nervirate.

Poslušajte savjet drage Ribe – opustite se i pustite da sve ide nekim svojim normalnim, finim tokom. Jer, ako budete konstantno tražili problem, vjerovatno je da ćete ga i naći pred kraj sedmice. Partneru će biti dosta nekih situacija i može doći do rasprave.

Ukoliko ste slobodni, ovo baš i nije pravi trenutak da se nešto započinje, osim ako želite da otpočnete ljubavnu priču sa nekim koga već izvjesno vrijeme poznajete i s kim ste u kontaktu. Ako vas neko muva preko poslovnog segmenta, pustite da vidite u kom pravcu će se ovo razvijati…

Zdravlje. Stabilno, ali u drugom dijelu sedmice dolazi do manjeg pada imuniteta, što može rezultovati i prehladom ili virozom.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info