Rak: Sedmični horoskop za period od 31.12.2018. do 06.01.2019.

0

Posao. Vaše polje karijere je probuđeno Marsom i ako ste mislili da se naodmarate ovih dana, odmah da vam kažemo da od toga nema ništa! Možda ćete prvog januara još uvijek plandovati, ali već od sljedećeg radnog dana eto vas na poslu, spremni da se borite sa obavezama i ljudima.

Ako budete očekivali da će situacija biti mirna, ta svoja očekivanja zaboravite. Ima da se fino naradite do kraja radne sedmice. Posljednjih par dana ćete biti baš onako izduvani i iscrpljeni pa gledajte da se u tim momentima ne posvađate sa nekim…

Ljubav. Rakovi u vezama i brakovima više će misliti na obaveze i odgovornosti prema partneru i porodici nego što će misliti na emocije. Nosite vi mnogo ljubavi u sebi i sada ćete moći da je pružate partneru i riječima i djelima.

S druge strane, vaš partner je onako, malo distanciran, malo zvaničan, vidi se da mu nisu sve koze na broju. Ne mora da znači da je do vas, prije se čini da je okupiran nekom svojom problematikom i mislima. Bitno je da je stanje stabilno – samo nemojte pred kraj sedmice da se nešto raspravljate – sve se može reći i na drugačiji, mnogo ljepši način.

Slobodni žive ljubav, osjećaju ljubav, dišu ljubav. Ako se baš za doček ne zaljubite, ne brinite mnogo – ima u ovoj sedmici “plodnih” dana za to!

Zdravlje. Ma zdravi ste kao dren, iako se ne osjećate baš tako. Sve je to posljedica premora i stresa, ništa više.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info