Ovan: Sedmični horoskop za period od 31.12.2018. do 06.01.2019.

0

Posao. U ovoj će sedmici raditi samo onaj ko mora. A izgleda da ćete vi morati… Doduše, neće vam biti ni teško – ima one oko vas da gurkate, podstičete, da malo šefujete. Prijaće vam to – da pametujete, da vas svi slušaju.

No, napravićete vi i neke fine rezultate u ovim danima – pokrenuti neke poslovne priče i dogovore. Bićete vrlo vrijedni, vrlo ažurni i imaćete dobar odnos sa onima koji su vam nadređeni.

Ljubav. Mars prelazi u vaš znak, polje ličnosti i svoje sjedište tamo negdje oko tri, četiri sata ujutro, prvog januara. Onima oko vas će izgledati da ste se umorili i da ne možete više da ludujete, a odjednom – vi kao u struju uključeni! Ustajete, skačete, pjevate, ludujete – vaša vam se prava energija vratila i postaćete nezaustavljivi!

Odmah tu noć će pasti makar tri flertovanja! Takav trend će vas pratiti i u ostatku sedmice – ima da se zaljubljujete, baš filmski – samo ako se ne pojavi sljedeća prilika, bolja od prethodne! Strast će vas nositi, davati vam krila. Ma uživajte! I čekajte sljedeću sedmicu da i Venera padne u vatru – e, tada će biti pravog vatrometa!

Zauzeti – partner ljubomoriše, ne opuštajte se previše!

Zdravlje. Mlađi će biti odlično. Vladar polja zdravlja, tamo oko vikenda, ulazi u znak Jarca – stariji Ovnovi mogu imati manjih reumatskih problema.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info