Lav: Sedmični horoskop za period od 31.12.2018. do 06.01.2019.

0

Posao. To polje posla i odgovornosti je puno kao oko ovih dana. Znate da morate pa zato i radite – ne zato što volite. I čekate svoje vrijeme, svoju priliku. Ukoliko radite u sektoru usluga, bukvalno ćete se raspasti od posla tokom ove sedmice. Toliko da nećete znati gdje udarate.

Oni ostali će da završavaju obavezu po obavezu i da pitaju da li ima još. A ima. Nekih sitnih naznaka za dešavanja nabolje ima, ali nije sigurno da će se one pokrenuti baš u ovoj sedmici. Moraćete da sačekate malo…

Ljubav. U odnosu sa emotivnim ili bračnim partnerom je neka muljava energija, što bi se reklo – nit’ smrdi, nit’ miriše. Malo vam je ovakvog odnosa preko glave, ali istrajavate, riješili ste, a vi kada riješite, to je to i nema dalje.

Ne zajednički nego, bolje rečeno, zajedničkim snagama ćete dočekati novu godinu. Biće fino, ali će ispod površine nešto tutnjati. No, šta sad – bitno je da ne tutnji od nekih rasprava i svađa, za ostalo ćete lako. Kad smo već kod tih rasprava – nećete biti baš svoji za vikend – tad gledajte da se ne pokačite nešto.

Slobodni neka se dogovore sa prijateljima i idu na doček. Na ljubav neka ne misle mnogo. Bitno vam je da se provedete i uživate, a prave prilike će tek doći…

Zdravlje. Zdravlje – onako. Kao stabilni ste. Ipak ne osjećate se baš nešto naročito dobro.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info