Jarac: Sedmični horoskop za period od 31.12.2018. do 06.01.2019.

0

Posao. Jarčevi koji su privatnici će raditi i naraditi se u ovoj sedmici. Oni ostali – čekaju vas obaveze koje vas smaraju, koje konstantno obavljate i vrtite se ukrug. Gledajte ipak da ih završite na vrijeme, jer možete pretrpiti kritiku.

Jedna osoba će vam pred kraj sedmice dati dobar prijedlog ili ukazati na nešto što vam može biti dosta bitno za dalje poslovanje. Za vikend i Merkur ulazi u vaš znak pa računajte da će se, od sljedeće sedmice, dogovori koje očekujete pokrenuti na pravi način.

Ljubav. Ulazak Marsa u vaše polje doma je odlična stvar ukoliko imate namjeru da tu energiju iskoristite tako što ćete otputovati za praznike negdje sa voljenom osobom, organizovati druženje kod sebe, unijeti pozitivna dešavanja i mnogo strasti…

O onim mogućim negativnostima, koje nosi ovaj aspekt, nećemo mnogo da pričamo, ali ćemo da posavjetujemo – krajem sedmice biće nekih napetosti – gledajte da ih izbjegnete, da se uskladite sa partnerom i ovo prevaziđete.

Oni koji su slobodni, baš za doček ili prvog januara nekog novog moguupoznati. Doduše, u isto vrijeme baš vam se i neko bivši može javiti, neko ko vas još uvijek “boli”. No, gledajte ovako – evo krajem sedmice mladog Mjeseca u vašem znaku – taman pravi trenutak da sa prošlošću raskrstite i svoje naručje i srce otvorite za nove osobe, one koji vas zaslužuju…

Zdravlje. Zdravstvena situacija mlađima nije nimalo loša. Starijima bi mogle da se u ovom periodu vrate hronične tegobe.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info