Dnevni horoskop za 30.12.2018.

0

Ovan


Bićete oprezni, a ograničavajuće okolnosti prevazići ćete promišljenim pristupom. Nekima je moguća dobra vijest po pitanju imovine ili novčanih dugovanja. U odnosu s partnerom dominiraju napetost i nerazumijevanje pa ćete se svađati oko banalnih stvari. Osjetljivi ste na svaku kritiku, a neki će se ponašati kao da traže povod za svađu.

Bik


Ako vam od ranog jutra stvari krenu u pogrešnom pravcu, biće dobro da odmah promijenite planove. Pripazite kako reagujete u odnosu s partnerom. Mogli biste se zbog nevažne stvari naljutiti na njega i razmišljati o prekidu veze. Ne zalijećite se, jer ćete teško vratiti jednom izgubljeno partnerovo povjerenje.

Blizanci


Ma koliko brz bio vaš životni ritam, pronađite vremena za opuštanje. U protivnom će vas preplaviti umor i tjeskoba. Intimni trenuci udvoje omogućiće vam da se opustite i u miru razmislite o predstojećim obavezama. Iskažite više povjerenja ukućanima. Ukoliko uložite  dodatni napor i malo više razumijevanja, atmosfera će biti ugodnija.

Rak


Nećete se morati previše truditi da biste privukli pažnju osobe koja vas zanima. Izgledom i šarmom privlačićete tuđu pažnju pa će se drugi raspitivati o vama. Roditelji će se angažovati oko djece. Zajedničkim snagama ćete rješavati probleme, učiti s njima i raditi zadaće. Mogli biste ih savjetovati i u vezi njihovih prvih ljubavi.

Lav


Život pod stresom mogao bi vas iscrpiti. Moraćete se pobrinuti sami za sebe i ne očekivati od drugih da shvate koliko vam je teško ili da vas zbog toga oslobode dijela tereta. Nakupljeni stres pokušajte izbaciti opuštajućim aktivnostima, primjera radi, čitanjem zabavnog štiva ili slušanjem omiljene muzike.

Djevica


Dospijete li u raspravu s rodbinom, ne ustručavajte se iznijeti mišljenje, ali pri tome budite taktični. Ne dopustite da vas drugi natjeraju da radite ono što ne želite. Iako će vam u ljubavnom odnosu nedostajati prave strasti, zadovoljiće vas kvalitetna komunikacija i lako postizanje dogovora oko bračnih pitanja.

Vaga


Okolnosti vam idu naruku pa ćete s nevjerovatnom lakoćom iznalaziti rješenja za sve situacije. Zajednički planovi i dobro razumijevanje s partnerom dodatno će ojačati odnos i uzajamnost. Članovi porodice i prijatelji guraće nos u vaše privatne stvari. Postavite se čvrsto i nemojte im dopustiti da utiču na vaše odluke.

Škorpija


Uživaćete u malim stvarima i svemu za šta niste imali vremena. Spoznaćete koliko vam znači osoba koja je pored vas. Partner će biti raspoložen za razgovor pa je pogodno vrijeme da nešto predložite i zatražite odgovore na neka pitanja. Dobro raspoloženje i optimizam pomoći će vam da se oduprete svim zdravstvenim tegobama.

Strijelac


Neće vam biti do razgovora, a i drugi će po vašem namrgođenom licu shvatiti da niste raspoloženi. Imaćete osjećaj da niko ne razumije ono što se događa u vama. Nemojte biti toliko nepovjerljivi prema ljudima, jer ćete se nepotrebno zatvoriti u svoj svijet nedostupnosti. Prema večernjim satima bićete bolje raspoloženi.

Jarac


Partner će vam posvećivati mnogo pažnje i u svemu vam nastojati udovoljiti pa su pred vama nezaboravni trenuci ispunjeni nježnošću i romantikom. Pred samcima će se pojaviti nove prilike koje, ako odmah i ne ispune sva vaša očekivanja, unose željenu promjenu u ljubavnu svakodnevnicu.

Vodolija


Druženja će biti brojna, ali naporna i neproduktivna. Shvatićete da u “kojekakvim” izlascima i zabavama samo gubite vrijeme i energiju. Ne prisiljavajte se na druženje s prijateljima, ako vam nije do toga. Ništa bitno nećete propustiti ako ostanete kod kuće. Čak, štaviše, trenuci mira i opuštanja danas će vam mnogo pomoći.

Ribe


Probudiće se vaša želja za zabavom, izlascima i putovanjima. Manje ćete razmišljati i planirati, a više biti aktivni i željni dinamike. Odlično ćete se snalaziti u situacijama gdje se trebate brzo snaći i djelovati. Ako krećete na put, dobro provjerite jeste li ponijeli sve potrebno. Ako ste za volanom, preporučuje se dodatni oprez.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info