Djevica: Sedmični horoskop za period od 31.12.2018. do 06.01.2019.

0

Posao. Vi ćete se truditi, ali oni oko vas neće. I onda će dolaziti do razmimoilaženja i do problema u obavljanju obaveza. A nešto ćete teško i da se dogovarate sa drugima. Taman pomislite da ste sve utanačili kako treba i da možete mirno da živite, kad eto neke promjene koja dolazi od strane saradnika.

Snalazite se kako znate i umijete i čekajte sljedeću sedmicu, kada će biti lakše funkcionisati. U ovoj, mnogo neozbiljnih ljudi koji kao da vam odmažu i čine da vam sve bude još teže nego inače…

Ljubav. Kod zauzetih opuštencija, stabilnost. Štagod da je bilo u proteklom periodu, sve ste to negdje gurnuli i potisnuli i sada vam je bitno samo da imate mir u odnosu sa voljenom osobom. Taj mir, doduše, može biti malo prodrman u danima oko vikenda – ili rasprava oko nekih pustih para ili razmimoilaženje kada su planovi u pitanju. No, burno, ali kratkotrajno – u prevodu – tresla se gora, rodio se miš.

Slobodni će se super provesti za doček, a možda će baš tada i upoznati nekog interesantnog. Čak i ako preskočite ovo, imate u drugom dijelu sedmice još jednu finu mogućnost da vam neko vrlo privlačan uleti u život. One Djevice koje se čak odluče za malo avanture – neće pogriješiti – biće vam ludo i nezaboravno!

Zdravlje. Mlađe Djevice su super, a stariji će pred kraj sedmice osjetiti poznato žiganje i početak reumatskih tegoba.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info