Blizanci: Sedmični horoskop za period od 31.12.2018. do 06.01.2019.

0

Posao. Morate da radite, a ne radi vam se. Vama bi baš odgovaralo kad bi ti praznici mogli da se spoje pa da se onako pošteno naodmarate do drugog dijela januara. Ali posao i obaveze ne pitaju da li hoćete.

Iskreno – ovo su vam dani da obavljate neke redovne aktivnosti, da stupite u kontakt sa poslovnim saradnicima i možda da krenete u neke okvirne dogovore. Nekim Blizancima se čak, po ovom posljednjem, može pred kraj radne sedmice otvoriti jedna fina prilika. Ne propuštajte je.

Ljubav. Mnogo vam se dopala jedna osoba… Ili više njih. Ma nije ni važno koliko, bitno je da vam srce kuca brže i da ste svoj šarm uključili na maksimum. A ti neki koje muvate nešto ne reaguju mnogo. Nemaju pojma šta propuštaju!

Nije pitanje vašeg izgleda i harizme – problem je što su te osobe nešto suviše stisnute i možda u ovom momentu nisu spremne za brzinsko osvajanje koje vi preferirate. Samo budite uporni – biće od toga nešto, ali malo kasnije – u narednom periodu.

Zauzeti će funkcionisati dosta solidno sve do vikenda. A onda ćete malo da se sporječkate. Niste odavno, zar ne? Na svu sreću, ta vaša rasprava će biti burna, ali bez većih posljedica po vaš odnos.

Zdravlje. Zdravlje je skroz solidno. Samo nemojte da pretjerujete ni u čemu. A znate da to umijete.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info