Bik: Sedmični horoskop za period od 31.12.2018. do 06.01.2019.

0

Posao. “Što se mora, nije teško”, rekoše Bikovi uz dubok uzdah i odoše na posao… A niste baš u nekom fazonu za rad – iscrpio vas je prethodni period pa ćete biti i malo nervozni i na kraj srca, sa promjenjivim raspoloženjem.

Ipak, malo je vjerovatno da će oni oko vas to vidjeti, jer ćete sve od obaveza što imate završavati na vrijeme i vrlo korektno, kao i do sada. Čekaćete informacije ili vijesti koje vas zanimaju, ali je malo vjerovatno da će one u ovoj sedmici stići. Možda samo kao obećanje ili naznaka budućih dešavanja.

Ljubav. Nemate pojma šta se desilo sa partnerom. Iz neke muljave i statične faze, koja ga drži dosta dugo, odjednom se probudio i navalio na vas. Te hajde da idemo tamo, te hajde da idemo ovamo, non stop vas nešto cmače, grli na načine na koje nije odavno! Nešto tu nije u redu – razmišljaju Bikovi – ko zna šta ovaj mulja…

Trebaće vam dan ili dva da se, koliko toliko, priviknete na ovo ponašanje, a onda ćete prihvatiti “igru” – mada ćete i dalje vrlo pomno pratiti šta se dešava, pokušavajući da utvrdite da li nešto oko čega trebate da se brinete stoji iza.

A slobodni – neko vam se nakačio pa nema namjeru da pusti. Muva vas sve u šesnaest, obećava brda i doline, prosto gori od želje da vas osvoji!

Zdravlje. Imate osjećaj da funkcionišete na nekoj rezervnoj energiji koju izvlačite ko zna odakle. Baš vam je potreban odmor i malo opuštanja.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info