Dnevni horoskop za 29.12.2018.

0

Ovan


Osjećaćete zasićenost prošlim zbivanjima i samo ćete željeti da vas svi puste na miru. Sami sebi ćete biti najbolje društvo. Uživaćete u maštanjima, posebno ako su usmjerena prema nekom u koga ste zaljubljeni.

Bik


Nemojte biti nepovjerljivi prema osobama koje nedovoljno poznajete. Ugodno ćete se iznenaditi kada shvatite da se odlično možete zabaviti u društvu onih koji imaju drugačije poglede na svijet. Ako ste roditelj tinejdžera, ne dopustite da vam promaknu promjene u njihovom ponašanju.

Blizanci


Izbjegavajte kontakte s osobama s kojima se inače ne slažete, jer će doći do pogoršanja odnosa. Nerviraćete se zbog partnerove sporosti da donese bitnu odluku. Nećete moći razumjeti njegovu neodlučnost i vršićete dodatni pritisak, zaboravljajući pri tome da ni vi niste od onih koji nešto odlučuju na prvu loptu.

Rak


Obnovićete kontakt s prijateljima i poznanicima iz drugog grada ili inostranstva. Ukoliko želite svojoj vezi udahnuti više uzbuđenja, intenzivirajte društveni život. Ako je došlo do zasićenja u vašoj međusobnoj komunikaciji, ništa se loše neće dogoditi ako jedno vrijeme provedete u druženju svako sa svojim prijateljima.

Lav


Budite obazriviji prema drugim ljudima. Vaše iskrene izjave uvrijediće nekog ko je po prirodi jako osjetljiv, bez obzira na to jesu li vaše namjere dobronamjerne. Manje se oslanjajte na tuđa mišljenja, a više vjerujte svojoj procjeni i unutrašnjem glasu. Ako idete u kupovinu namirnica, potrošićete previše novca.

Djevica


Intuitivni ste, ali i vrlo osjetljivi. Nečiji savjeti ići će vam na živce, jer vam neće djelovati iskreno, nego kao da su izrečeni reda radi. Ako ste zaljubljeni, mogli biste simpatiju gnjaviti da vam što više iskazuje pažnju i ljubav. Možda je druga strana samozatajna i emotivno se teško otvara. Dajte joj vremena da se opusti.

Vaga


Vrijedni ste već od ranog jutra i ništa vam neće biti teško uraditi za svoje bližnje, koji će znati zahvaliti pravim riječima. Popodnevne sate provešćete većinom uređujući kosu ili njegujući kožu lica. Neki bi mogli isprobati i novu farbu za kosu.

Škorpija


Iskoristite višak energije na kvalitetan način. Ako ste slobodni, izađite vani, družite se, budite opušteni. Bićete puni optimizma i potrebe da u život unesete više uzbuđenja. U ljubavi će vas privlačiti nježnosti i “šaputanja na jastuku”. Ako partner poželi nešto više od toga, možda nećete biti raspoloženi. Više vam odgovara romantika.

Strijelac


Ljubomora će nagrizati vaš ljubavni odnos. Preokrenite negativnu energiju u pozitivnu, neka ljubomoru zamijeni strast. Ukoliko osjetite nemir i nervozu, možda je to zato što ste tokom sedmice previše radili. Nemojte zapostaviti druženje s prijateljima koji će vas znati nasmijati i opustiti.

Jarac


Priuštite sebi trenutke potpunog odmora. Nemojte misliti na posao, neplaćene račune, dugove i sve ono što je manje lijepa strana života. Čitajte omiljeno štivo, slušajte muziku i posvetite se porodici, posebno djeci. Slobodni bi se mogli zaljubiti, ali neće znati kako prići simpatiji. Za početak, biće dovoljno da se što duže zadržavaju u njenoj blizini.

Vodolija


Znaćete se dobro organizovati pa ćete vješto odraditi kućne i privatne obaveze. Imaćete dovoljno vremena da se uveče zabavite s društvom na nekom neformalnom okupljanju. Pti tome biste mogli potrošiti više novca nego što planirate, ali vam neće biti žao zbog toga. Neko vrlo uticajan i imućan ostaviće na vas veoma snažan utisak.

Ribe


Imaćete više sluha za potrebe ljudi koji vas okružuju. Pokazaćete toleranciju i velikodušnost, a mnogima ćete pomoći savjetima ili ih izvlačiti iz depresivnog raspoloženja. Uz pomoć intuicije i verbalnih sposobnosti, uspješno ćete se izvući iz neugodnih situacija. Veče rezervišite za druženje s prijateljima ili odlazak u pozorište ili bioskop.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info