Vodolija: Sedmični horoskop za period od 24.12.2018. do 30.12.2018.

0

Posao. Ima posla, ma ima ga i previše. Ima i sastanaka, komunikacije, susreta, dogovora, više nego što možete da postignete. A organizacija vam je trenutno nula. Kobeljate se, a ni sami ne znate kako. Svjesni ste da morate koristiti prilike koje vam se otvaraju, samo je problem što je tih prilika sada zaista mnogo.

Što bi se reklo – ne postižete, a trudite se zaista. Samo vi upregnite sebe sto posto i junački naglavačke uletite u sve ovo. Čistiće se situacije brže nego što mislite. Samo naprijed, Vodolije!

Ljubav. Mnogo vam se planeta sakrilo iza leđa, između ostalih i Sunce, koje vlada vašim partnerstvima. Šta ovo znači ? Pa znači da ćete, naglašeno u prvoj polovini sedmice, imati osjećaj da ništa ne može kako vi hoćete.

Vi želite da se vidite sa partnerom – e, ne može. Vi hoćete da popričate nešto ozbiljno – e, nije vrijeme. Taman ste se dogovorili oko izlaska i susreta – e, druga strana ima neke obaveze koje nikako ne može da izbjegne. Bez histerisanja i drame – sve što ne može u prvom dijelu sedmice, moći će u drugom. Zato ne pravite oluje bez razloga.

Slobodne Vodolije su i dalje pod opsadom od strane udvarača. Doduše, kod nekih su to “internet udvarači” – u prevodu, daleko im lijepa kuća…

Zdravlje. Bilo bi dobro da te neke svoje loše navike regulišete, ali je pitanje imate li sada dovoljno snage za tako nešto.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info