Vaga: Sedmični horoskop za period od 24.12.2018. do 30.12.2018.

0

Posao. Odlično ste vi isplanirali svoju poslovnu sedmicu i u svojoj glavi napravili ekstra organizaciju kojom ćete uspjeti da sve bez većih problema obavite i završite. Samo, kada ulete neke situacije i ljudi sa strane, kada ulete obaveze koje nikako niste isplanirali, dobićete jednu ogromantnu zbrku iz koje ćete se jedva iskobeljati i iščupati.

Ništa od vašeg mira u ovim danima – ali ako je za utjehu, završićete ogromnu količinu posla i to dosta uspješno.

Ljubav. Imate osjećaj da situacija sa partnerom ne ide nigdje, da se samo udaljavate jedno od drugog i da više ne znate ni šta je ono što vas spaja. Hajte, bez previše dramatizovanja i dubioznih razmišljanja – ništa se posebno ne događa osim što vam jednostavno okolnosti nameću da ne možete da se povežete jedno s drugim na način na koji biste željeli.

Vjerujte – i druga strana se osjeća isto kao i vi – i vašem voljenom biću je potrebno da osjeti sigurnost kroz vas, a trenutno je nema. U prevodu – previše se osjećanja ovdje dešava, a premalo je realizacije. Doći će i to, ne brinite.

Slobodne Vage neka ovaj period iskoriste za druženje i nova poznanstva, ali neka ne prave neke izbore i ne ulaze u nove ljubavne priče.

Zdravlje. Imate osjećaj da vam fali sve, a vjerovatno vam ne fali ništa. Jedino na šta trebate da obratite pažnju jeste saobraćaj, kao i to da negdje ne padnete, ne ugruvate se.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info