Strijelac: Sedmični horoskop za period od 24.12.2018. do 30.12.2018.

0

Posao. Iako imate želju i volju, ne možete na tri strane. Odustanite od ovakvog načina funkcionisanja, jer ćete se samo pogubiti u dešavanjima i zaboraviti ono što vam je prioritetno. Usmjerite se striktno na ono što je najbitnije i rezultati neće izostati.

U međuvremenu, odličan vam je period da proširite svoj krug poznanstava u poslovnom segmentu, da dođete u kontakt sa mnogo ljudi od kojih će neki možda biti značajni i za vašu budućnost. Bez konkretnih odluka i potpisivanja bitnih ugovora ove sedmice…

Ljubav. Imate osjećaj da vas partner šalta kako hoće i da vas povremeno prevodi žedne preko vode. Možda je to istina, a možda i nije – možda ste sve to u svojoj glavi umislili, možda vam se samo čini, možda preuveličavate.

Pošto ne možete znati zasigurno, vi budite svoji, budite korektni i kako treba, budite raspoloženi, vedri i nasmijani, puni pozitivne energije kao i do sada. I nemojte pokušavati vi da lažete osobu koju volite – sada to ne umijete da radite, uhvatiće vas na prvu…

Slobodni su i dalje pod opsadom raznih “likova”. Treba tu probrati šta je dobro,a to je sada skoro pa nemoguća misija. Zato uživajte u komunikaciji, flertujte, zabavite se, a odluke ostavite za kasnije, za drugi put.

Zdravlje. Mlađi su odlično, super se osjećate i neka samo tako nastavi. Kod starijih može biti reumatskih tegoba ove sedmice.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info