Škorpija: Sedmični horoskop za period od 24.12.2018. do 30.12.2018.

0

Posao. Posla ima i više nego što vam to u ovom trenutku odgovara. Ili makar više nego što možete da postignete. A trudite se, zaista. Samo nikako da se organizujete kako treba, non stop ulijeću stvari i obaveze koje po prioritetu automatski idu na prvo mjesto i vi ono, što ste radili do tada, morate odložiti.

Povremeno ćete se pogubiti u svemu što se dešava pa je i te kako moguće da ćete nešto zaboraviti, pogriješiti ili odraditi polovično. Trudite se da ovoga bude što manje.

Ljubav.  U nekom momentu,  u potpunosti zaboravite na partnera, ne padne vam na pamet tokom cijelog dana. U drugom postanete opsesivni, ljubomorni, strast se u vama probudi, a zajedno s njom i potreba da kontrolišete, zgrabite voljeno biće i ne dozvolite da se makne od vas ni milimetar.

U suštini, jasno vam je da ta vaša pomiješana osjećanja sada vladaju vama, šaltaju vas gore-dole brzinom od sto na sat. Pa šta uraditi po ovom pitanju? Ništa. Pogotovo ništa ako imate namjeru da pravite neku dramu oko svega ovoga.

Slobodne Škorpije su komplet od osjećanja satkane ovih dana. Privlačite i privlače vas. A da li se tu nešto konkretno dešava i radi? P, kako kod koga, ali nešto slabo, možda krajem sedmice…

Zdravlje. Jedine slabe tačke ovih dana su respiratorni organi i genitalna regija. Ali to nije strašno, nimalo.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info