Ribe: Sedmični horoskop za period od 24.12.2018. do 30.12.2018.

0

Posao. Papirologija, dokumentacija – oprez! Kontakti i dogovori sa ljudima – oprez! Vjerovanje u tuđa obećanja – oprez! Sada možete računati samo na sebe, a ni to nemojte sto posto. Nemojte se ubjeđivati s drugima, pogotovo ne sa šefovima i uzdržite se kada vam dođe da solite pamet drugima.

Organizovani niste, ali vam na svu sreću Mars u polju ličnosti daje dovoljno snage i energije da na mišiće izgurate sve ono što od obaveza imate. U prevodu – još jedna uspješna, ali vrlo naporna sedmica je pred vama.

Ljubav. Mars u vašem znaku, Venera u vodenoj sestri Škorpiji i još Mjesec u Raku početkom ove sedmice – osjećanja, osjećanja, osjećanja. Ribe samo na osjećanja misle i ništa im više nije u glavi. A ta osjećanja – naravno, vrlo povredljiva i vrlo se sve shvata lično i kao ujed za vašu nježnu dušu.

Zato ćete biti skloni da od jedne partnerove riječi (ili ćutanja), od jednog postupka, napravite u svojoj glavi dramu u kojoj ćete već vidjeti kako se sve raspada, kako ostajete sami i nesrećni i tako dalje. Budite dobri i ne pravite frku sami sebi.

Slobodne Ribe će tako da se zaljube da neće znati gdje im je glava. Samo da ta osoba nije zauzeta i sve će biti dobro.

Zdravlje. Niste loše, osim što vas povremeno uhvate neka smorna raspoloženja. Borite se s njima, možete vi to. Starijima blaga aktivacija hroničnih tegoba.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info