Rak: Sedmični horoskop za period od 24.12.2018. do 30.12.2018.

0

Posao. Izmiču vam neke situacije na poslu iz ruku – previše je obaveza, previše je onih koji vas kuckaju po ramenu i traže vašu pomoć, previše je papirologije i zvrckanja telefona svaki čas.

Dosta ste iscrpljeni od tempa koji vam je ovih dana nametnut, ali i pored toga uspijevate da pronađete snage u sebi da završite ono što je najhitnije i najneophodnije. Neko iz kolegijalnog okruženja će pokušati da vas izmanipuliše ovih dana – primijetićete to, ali vaše je da li ćete pristati na ovu “igru”.

Ljubav. Dosta ste osjetljivi u prvoj polovini sedmice, uzimate sve previše k srcu i lično i u tim danima možete se osjećati nesigurno, čak povrijeđeno iako za to možda i nema pravih razloga.

Nije vrijeme za istjerivanje pravde niti za rasprave, jer iz toga ništa pametno neće izaći – bolje sačekajte neki dan da se nemiri u vama utišaju i da jasnije vidite situaciju oko sebe – onda ćete možda shvatiti da i niste imali pravih osnova za toliki stres. Možda niste najzadovoljniji stanjem u emotivnoj priči u kojoj ste, ali daleko od toga da je ona loša baš toliko koliko vi sami sebi možete predstaviti.

Slobodni Rakovi i dalje su pod nekim finim emotivnim aspektima koji im otvaraju šanse za strast, ljubav i nova poznanstva.

Zdravlje. Ono kako se osjećate trenutno i te kako može biti posljedica stresa. Potrebno vam je da se dobro odmorite i napunite baterije, ali i okružite se pozitivnim ljudima.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info