Ovan: Sedmični horoskop za period od 24.12.2018. do 30.12.2018.

0

Posao. Potrebno je više opreza u ovoj sedmici – kvadrat Merkura sa Neptunom i Marsom može donijeti obećanja, lažne priče, pogrešne informacije, nerazumijevanje sa bliskim saradnicima i probleme sa dokumentacijom i važnim papirima.

Ukoliko potpisujete bilo šta od značaja, morate biti stopostotno sigurni da radite pravu stvar, da ste sve uslove pročitali i razumjeli na pravi način. Potražite savjet, pomoć ili podršku osoba kojima vjerujete i koje cijenite.

Ljubav. Podsjetiće vas neke situacije na prošlost i na neprijatna iskustva sa voljenom osobom od ranije. Ili će pak strahovi potpuno bezrazložno proraditi u vama, donoseći vam u prvim danima ove sedmice uznemirenost i osjećaj da ne kontrolišete svoj emotivni život.

Pustite da se sve slegne samo od sebe, ovo su prolazni momenti, prolazne nedoumice i prolazni strahovi – ako ih ne “hranite” samo će nestati za par dana. Sa partnerom se volite, poštujte i budite podrška jedno drugom.

Slobodni su upoznali osobu koja je baš po njihovoj mjeri – lijepo osjećate i varnice i hemija i povezanost između vas dvoje, sve je tu što treba da bude, samo se početak odnosa nekako odugovlači i razvlači. Biće i toga, kad mu bude vrijeme.

Zdravlje. Ako vam san neće na oči ovih dana, probajte da se fizički izmorite kroz rekreaciju, da popijete šolju toplog mlijeka prije odlaska u krevet ili čaja – najprije kamilicu ili nanu.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info