Lav: Sedmični horoskop za period od 24.12.2018. do 30.12.2018.

0

Posao. Sunce, vladar vašeg znaka, ušlo je u polje poslovnih obaveza i odgovornosti, poslovne svakodnevnice. Za vas to uvijek znači da će obaveze krenuti da se pojačavaju i da nećete moći da dignete glavu od posla.

Isključite sad to što biste htjeli da budete na nekom drugom mjestu, opušteni i veseli i uključite maksimalnu odgovornost prema onome što morate završiti. A toga ima prilično mnogo. Informacije koje stižu do vas ne uzimajte automatski zdravo za gotovo i ne reagujte na osnovu njih, prije nego što ih provjerite.

Ljubav. Ono što želite i ono što trenutno dobijate u partnerskim odnosima je dijametralno suprotno. Zapitajte se da li su možda vaše želje neumjerene, prevelike i, isto tako, koliko vi lično ulažete sebe u odnos sa voljenom osobom?

Nema lakih rješenja ove sedmice – preko nekih stvari treba preći, nešto treba prećutati, malo ljubomoru utišati i truditi se da komunikacija sa partnerom ide kako treba. Vi uradite ono što je do vas, dajte primjer, a dalje će sve ići samo od sebe…

Slobodni Lavovi su zatrpani ljubavnim ponudama, a šta i koliko od toga vrijedi – to je već pitanje. Kvantitet je tu, ali je kvalitet sporan. Lijepo je to kad se neko “lomi” oko vas, ali ako su to “prodavači magle” – šta će vam takve osobe, iskreno?

Zdravlje. U takvom ste periodu da morate biti odgovorniji prema sebi. Starijim Lavovima polako se aktiviraju hronične tegobe i boljke.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info