Jarac: Sedmični horoskop za period od 24.12.2018. do 30.12.2018.

0

Posao. Nije loše, ali nije ni sjajno. Mnogo je toga nedefinisanog, nejasnog, mnogo toga vas zbunjuje i možda niste sigurni na koju stranu da krenete. Opterećuju vas neke situacije, iako možda nema pravog razloga za tako nešto.

Imate osjećaj da ste na raskrsnici, a tri blage veze nemate koji put da odaberete. Ili pustite da se sve samo od sebe raščisti ili pak ostavite bitne odluke za kasnije. Ne za ovu sedmicu. Svjesni ste da vam neki ljudi prodaju priče i misle da im vjerujete. Samo neka misle tako, vi znate bolje od njih.

Ljubav. Partner vodi neku svoju politiku, svađa se sam sa sobom. Voljena osoba kao da je u periodu da mora povremeno da napravi dramu, a vama uopšte nije jasno čemu tangiranje i zbog čega frka. Ukoliko se ovo nastavi, samo ćete se okrenuti sebi i zatvoriti se. A druga strana onda neka obigrava oko vas i pokušava da vas otvori. Trenutno vam je najbitnije da vam je glava mirna i ne želite da se svaki čas nervirate oko gluposti.

Slobodni žive prošlost u ovoj sedmici. Ili kroz “stare” osobe koje su duboko prisutne u njihovom životu ili pak kroz nove koje tako podsjećaju na neka prethodna iskustva i emotivne priče. Ljubav vas hoće, ali ne onakva kakvu želite već onakva kakva vam se nudi. Uzmite ili ostavite, na vama je.

Zdravlje. Ulazak Sunca u vaš znak donijeće vam više energije i to da se bolje osjećate. Stariji Jarčevi bi mogli više da se odmaraju.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info