Djevica: Sedmični horoskop za period od 24.12.2018. do 30.12.2018.

0

Posao. Komunikacija sa kolegama i saradnicima većim će dijelom ove sedmice biti totalno čudna. Kao da različitim jezicima govorite – nikako da se sporazumijete kako valja. Osim toga, vi ćete imati osjećaj da neko pokušava da vas prevede žednog preko vode – i nije loše da zbog tog osjećaja budete nešto više na oprezu.

Trudite se da sa šefovima imate korektan odnos, mada je i ovdje izvjesno da će biti nesporazuma. U poslovnoj svakodnevnici, nemojte baš mnogo da filozofirate i solite drugima pamet – više radite!

Ljubav. Budite ove sedmice iskreni prema partneru, otvoreni – ne sakrivajte, ne muljajte, ne brljajte, jer druga strana je otvorila četvore oči i pomno prati svaki vaš potez i mjeri svaku izgovorenu riječ. Ukoliko ste od onih koji rade nešto sa strane, poseban oprez je potreban! Primijenite ove male cake, budite nasmijani, vedri, raspoloženi i sve će funkcionisati kako treba.

Slobodne Djevice mogu se zainteresovati za osobu koja je na prvi pogled fascinantna, zanosna, opijajuća – baš kao da je po vašoj mjeri krojena! Ipak, zbog umiješanosti Neptuna u cijelu ovu igrariju, sigurno je da makar nešto krije od vas. Možda su to sitnice, ali možda mogu biti i neke krupnije stvari. Zato nemojte baš mnogo da letite da ne biste aterirali nezgodno.

Zdravlje. U ovoj sedmici bi bilo odlično kada biste alkohol sveli na nulu, pogotovo ako ste vozač. Ionako niste baš skoncentrisani i fokusirani, samo vam je još piće potrebno…

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info