Blizanci: Sedmični horoskop za period od 24.12.2018. do 30.12.2018.

0

Posao. Ovo su dobri dani da se uči, da se širi znanje, da se šire poznanstva i kontakti u poslovnoj sferi. Ono što vam je slaba tačka trenutno jeste vaš jezik koji kao da nije pod vašom kontrolom – pričate i šta treba i šta ne treba i to vas čak može dovesti u neprijatne situacije. Zato bolje ćutite i pratite šta se oko vas dešava, bolje ćete proći.

Svu svoju snagu sada usmjerite da pohvatate neke poslovne cake, da unaprijedite svoje znanje. Na nove poslovne prijedloge odgovarajte umjerenim optimizmom i ništa ne potpisujte.

Ljubav. Vrtite vi i partner neke priče, vrtite i nikako da nešto pametno izvrtite. Vaša veza malo-malo pa se pretvara u filozofske debate bez kraja – aspekti koji trenutno djeluju na vaš znak i partnerske odnose jedino su dobri za neka putovanja, za odmore, za baškarenja i uživanja. I vodite se time. I još jedna stvar – što oboje više ćutite i samo uživate jedno u drugom – bolje ćete proći u ovoj sedmici.

Slobodni Blizanci sve tako nalijeću na neke osobe koje hoće da im prodaju maglu, koje vas nešto mažu i lažu – prave se fini i slatki i šarmantni i divni, a šta se zaista iza toga krije… Vi možda vidite, a možda i ne vidite da nije sve tako kao što izgleda, ali uživate u dešavanjima. I to je nešto, zar ne?

Zdravlje. Promjenljivo raspoloženje, oscilacije energije – čas ćete biti puni snage, čas iscijeđeni kao limun. Stariji Blizanci neka obrate pažnju na pritisak, jetru i žuč.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info