Bik: Sedmični horoskop za period od 24.12.2018. do 30.12.2018.

0

Posao. Na poslu je slična situacija kao po pitanju emocija. Jednog dana sve vam je jasno i sve funkcioniše kako treba, a već u sljedećem – opšti kolaps.

Nerazumijevanje ili čak konflikti sa saradnicima, a ako radite u sektoru usluga, ovih dana ćete imati klijente koji ne znaju šta hoće, ali jedino su sigurni da nisu zadovoljni i da će vas zbog sopstvenih frustracija maltretirati zahtjevima. Kontakti sa inostranstvom su dobri, ali ne treba dogovarati niti potpisivati ništa na brzinu.

Ljubav. Jednog dana strast, drugog dana drama, trećeg dana se volite kao na samom početku vaše ljubavne priče… I tako redom. Ako sve izgleda mirno, onda su nemiri u vama. Držite se dragi Bikovi – nije lako kad vam je vladarka ukopana u mulj mutnih škorpionskih voda i kada imate osjećaj da vam konci dešavanja povremeno izmiču iz ruku.

U ovakvim osjećanjima vi ne umijete da plivate – stabilnosti sada nema pa nema i zato je uzaludno boriti se i rukama i nogama za nju – okrenite sve na strast i neka sva nervoza i nemiri nestanu u spavaćoj sobi!

Slobodni, suviše su ovo mutni i čudni dani da biste dali povjerenje onima koji se pojave. Ima novih kontakata i osoba oko vas, ali je pitanje koliko vrijede.

Zdravlje. Osjećaćete se dosta izmoreno i bez energije. I dalje vam stoje preporuke što se ishrane i fizičke aktivnosti tiče – budite aktivniji i pazite šta jedete.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info