Šta obući sutra: 20.12.2018.

0

Ako ste poput nas, onda već večeras razmišljate o tome šta ćete nositi sutra. Kako bismo vam pomogli i dali malo inspiracije, donosimo prijedlog za kombinaciju koju možete nositi sutra.


Ženstvena i uvijek poželjna, haljina je komad garderobe koji veoma rado nosimo u svim prilikama, od posla i drugih formalnih prilika do svečanosti i večernjih izlazaka. Upravo ona i jeste glavni dio kombinacije koji vam predlažemo za sutra.

S obzirom na to da su vani svježiji i hladniji dani, to ipak ne znači da ne bi trebalo da nosite haljinu. Daleko od toga, jer postoje modeli koji su prilagođeni hladnijim sezonama, a jedna od njih je i džemper haljina. Štaviše, s pravom se može reći kako je ona i jedan od najpopularnijih modela tokom hladnih dana, a veoma je jednostavna za kombinovanje.

Ukoliko birate džemper haljinu sa rol kragnom, u startu vam je jasno da vam neće biti potrebno previše asesoara kako biste je stilizovale. Šal ili marama bili bi suvišni, mada ih možete ipak dodati kaputu ili jakni, da “padaju” preko ramena. Haljini dodajte čizme, a koje ćete birati u odnosu na sam model haljine. Boja? Preporučujemo tople zemljane nijanse, jer su veoma privlačne i idealne za kombinovanje sa mnogobrojnim drugim bojama.

Žuta je jedna od onih boja koje vam mogu pomoći da osvježite svoj stajling, ali i da malo razveselite i najtmurniji zimski dan. Shodno tome, uz džemper haljinu zemljanih tonova i smeđe čizme, možete kombinovati žuti kaput (mada nije presudno – jednako dobro ćete uraditi ukoliko dodate kaput u bilo kojoj drugoj nijansi). Na kraju, dodajte i žutu strukturisanu torbu, a koja će u ovoj kombinaciji doći kao šlag na tortu.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info