Šta obući za Novu: Koktel haljina

0

Ostalo je još malo vremena do najluđe noći u godini i sigurni smo da već birate šta ćete obući. Kako bismo vam malo olakšali sam odabir, donosimo prijedlog koji će vas oduševiti.


Koktel haljina uvijek je dobar izbor, kako za formalne tako i za neformalne varijante. U zavisnosti od njene dužine, možete je nositi u svim prilikama.

Za najluđu noć predlažemo koktel haljinu dugih rukava u kombinaciji sa sandalama. Dodajte zanimljivu ogrlicu i diskretne naušnice kako bi efekat bio što moderniji i privlačniji.

Kada je riječ o dekolteu, u ovom slučaju to je stvar ličnih preferencija, ali ipak nemojte pretjerivati. Naravno, ako imate izraženije poprsje, poželjno je da dekolte bude diskretniji.

Što se tiče boje, najjednostavnija opcija bila bi crna koktel haljina, ali dovedite vaš stajling na jedan viši (i privlačniji) nivo tako što ćete birati koktel haljinu u nekoj od nijansi ljubičaste. Jedna od najboljih je blijeda nijansa lavande, jer izgleda veoma upečatljivo, nije “napadna”, a odlična je za kombinovanje sa asesoarima i obućom svih drugih nijansi.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info