Horoskop: Evo koji znakovi će imati najviše sreće u 2019. godini

0

Nakon što su, iz godine u godinu, najavljivali i predosjećali brojne probleme koji će zahvatiti cijeli svijet, astrolozi su se, na iznenađenje svih, ovoga puta složili kako će 2019. godina biti godina rasta, sreće i napretka. To posebno vrijedi za neke od horoskopskih znakova, a je li se i vaš znak našao među njima, provjerite u nastavku.

Ovan


Pripadnici ovog znaka po prirodi su radišne osobe, a njihova želja za radom i postizanjem poslovnih uspjeha napokon će doći na svoje. Osim što će ih u 2019. godini pratiti sreća, biće poprilično optimistični pa im neće nedostajati inspiracije za realizaciju započetih poslova. Osim toga, neće se moći požaliti ni na zdravlje. Godina za poželjeti!

Bik


Jednostavno rečeno, tvrdoglavi Bikovi će imati sreće u svemu što budu radili. Osim što će i njih zdravlje poslužiti, biće još uporniji nego inače. Iako će ih sreća pratiti tokom cijele godine, kada je u pitanju ljubav, najpovoljniji mjeseci biće im januar, februar i mart dok je kraj godine rezervisan za poslovne uspjehe.

Djevica


Pripadnicima ovog znaka 2019. godina biće jedna od stabilnijih u posljednje vrijeme. Čekaju ih odlični poslovni rezultati, dobro zdravlje, ali i stabilno finansijsko stanje.

Vaga


Vage će godinu pred nama iskoristiti za maksimalni užitak te će iskoristiti svaku priliku koja im se pruži. Pozitivna energija kojom će zračiti biće gotovo zarazna pa će im pomoći u poslovnom, ali i privatnom životu. Jednostavno će biti neodoljivi ljudima oko sebe. Takođe, mogu očekivati i veće finansijske dobitke, česta putovanja i avanture.

Strijelac


Nakon dugih dvanaest godina, Jupiter je ponovo u njihovom znaku pa ih sada napokon očekuje sreća na poslu, brojna putovanja, nove prilike i izazovi kojima će se rado prepustiti. Sredina godine rezervisana je za nove ljubavi.

Izvor: Index

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info