Vodolija: Sedmični horoskop za period od 17.12.2018. do 23.12.2018.

0

Posao. Da očekujete mnogo, očekujete. Da ste nestrpljivi, jeste. I pored ovoga, trudite se da se ne nervirate, trudite se da ne presirate i ne požurujete ljude koji su oko vas. Sve će to doći na svoje mjesto baš onda kada bude trebalo.

Ako vam se čini da ide suviše sporo – pa šta da se radi, neke stvari ne možemo pokrenuti onda kada mi to hoćemo. Poenta je da ste vi u izuzetno uspješnom poslovnom periodu, samo još uvijek ne vidite one prave rezultate kojima se nadate. I toga će biti, ne brinite.

Ljubav. Malo burno, malo napeto, mnogo strasno – baš tako funkcioniše odnos sa emotivnim ili bračnim partnerom u ovoj sedmici.

Nećete se buniti mnogo , jer vi baš tako volite – da se nešto dešava, da je uzbudljivo, da nije dosadno, a da je krajnji ishod pozitivan i da se vi dobro osjećate u svemu ovome. Ako se pred kraj sedmice malo pokačite oko nekih “kućnih” pitanja ili dogovora – ni to se neće odraziti na vaš odnos.

Slobodne Vodolije su sve, samo ne usamljene. Ukoliko se sada žalite kako oko vas ne postoje interesanti, udvarači, ukoliko sada kukate kako vam je dosadno i kako nemate nikoga s kim biste mogli da flertujete – možemo samo da pitamo: “Je l’ živite vi uopšte na ovoj planeti?”

Zdravlje. Možete imati nekih manjih stomačnih problema. Generalno gledno, pod uticajem ste jake i pozitivne energije koja će vam donijeti dobro raspoloženje, a kod nekih i želju za sportskim aktivnostima.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info