Vaga: Sedmični horoskop za period od 17.12.2018. do 23.12.2018.

0

Posao. Mnogo kontakata, mnogo poslova, mnogo obaveza, ali istovremeno i mnogo dobrih prilika za vas. Pazite, možda se vi osjećate premoreno i ne baš na visini zadataka, ali ako pitate one sa kojima sarađujete – oni su prezadovoljni i vama i vašim učinkom.

Tokom ove sedmice opet će se pokrenuti neki dogovori ili pregovori vezani za posao sa inostranstvom. Iskreno rečeno, biće ovo teško privesti kraju, jer se dosta toga mora definisati i uraditi, ali ovo bi mogao da vam vremenom postane ekstra isplativ posao.

Ljubav. Partner i vi – tu ste gdje ste. Nema nikakvih posebnih promjena. Doduše, drago vam biće vas može izbaciti iz takta početkom sedmice, ali ovo je bura u čaši vode koja će se završiti i prije nego što je počela.

Ono što je trajno i dalje jeste da postoji obostrana sumnja, nevjerovanje i povremeni žestoki ubodi ljubomore koje ni jedno ni drugo ne možete da obuzdate. Neće biti nikakvih prebacivanja po ovom pitanju, ali ćete oboje biti opterećeni i podozrivo pratiti svaki korak druge strane.

Slobodne Vage – i sami vidite da postoji oho-ho interesanata oko vas, ali nikako da vi onako istinski “osjetite” da bi jedan od njih mogao biti pravi. Pravi za avanturu – to da, ali pravi za ljubav – e, to već ne…

Zdravlje. Kao i duži period unazad – potrebne su promjene u ishrani i jača fizička aktivnost. Takođe, morate naučiti da legnete ranije, da biste se dovoljno naspavali i odmorili.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info